Typ andra veckan...

på jobbet. igår var det andra dagen jag var ute på fältet och jag lyckades få en sälj :D Man ska va glad för det lilla eller hur? ;)

Denna vecka bor jag hos min pojkvän för min syster och hennes kille har lånat min lägenhet medan dem är här o hälsar på :) men det gör inte mig någonting för jag tycker ju om att vara med min underbara <3

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, har lunch nu och sen är det dags att börja arbeta på fältet igen :)

pussar till min fina :D

Affärs resa till Malmö 25 juli :D

Japp det var det jag gjorde igår...hi hi  jag tycker det låter skit häftigt att jag varit på affärs resa he he I alla fall så var vi i Malmö för att Fashid (tror han hette så, han jobbar för kontoret i Malmö) skulle bli promotad (befordrad) till egen företagare inom företaget, vilket är riktigt stort :) Om han lyckas bra med sitt egna företag kommer han tjäna cirka 1.2 varje år! Det är mycket! :D Vi hade i alla fall skoj där :) Vi grasp:ade lite och skapade kontakter med andra inom detta företag, riktigt spännande. :) Det bjöds även på champagne och lite mat :) Vi åkte där ifrån mellan 18- 19 tiden, det kändes skönt för då visste vi att vi skulle vara hemma vid cirka 00 - tiden. MEN, vad FEL vi hade! När vi hade kommit till Ljungby, med minibussen, skulle vi tanka den och det var inga problem med det. MEN när vi hade åkt ifrån macken frågade (skämtade) Patrik med chauffören och sa typ: Du tankade väl bilen med diesel nu? ;) Och vet ni vad chauffören säger! Han säger att han råkade tanka bilen med bensin! Så vi hade inget annat val än att vända tillbaka till macken och hoppas på att bilen inte skär sig innan dess! Som tur var hann vi fram innan något allvarligt hände. Väl framme så diskuterade vi nästan i en timme hur vi skulle lösa detta problem, detta var våra alternativ;
1. Att vi skulle slanga bilen själv, men då det är en hyrbil kan det bli väldigt dyrt, mer dyrt än vad det redan skulle bli eftersom det står i kontraktet att om handhavaren gör ett fel får han betala hela skiten, alltså hyra för bilen för de dagar den är inne på reparation och kan inte hyras ut och även reparationskostnaderna.
2. Att vi skulle ringa till assistanskåren och be dem slanga bilen för då sker det av någon som är certifierad. Inte lika dyrt men assistanskåren kostar ju en hel del.
3. Att vi skulle krocka med bilen för då skulle det bara kosta 1200 kr i självrisk. Detta alternativ nobbade vi rätt fort.

Det vi i slutändan gjorde  var att ringa assistanskåren, jag har bildbevis :D , så fick dem hämta bilen och lämna in den på verkstaden. Så det blev att vi fick hyra en annan minibuss, tack och lov hade dem en i närheten som var ledig :) Detta tog ju sin lilla tid så istället för att vara hemma vid ca kl 00, så var vi hemma vid 2 tiden :) Men det är väldigt spännande tider vi lever i ha ha ;)

Både arbetet och affärsresan är bra för mina sociala färdigheter så jag känner mig väldigt positiv till detta i alla fall, fast jag kanske inte kände mig så positiv från början :)

Saknar min älskade ju..har haft fullt upp med så mycket annat den här veckan så har inte riktigt haft tid att vara med honom, fast han har varit så gullig och kommit hit så att jag fått sällskap :D <3 <3 <3

dags att äta frukost, min mage kurrar nästan ;)

Trainee day, en engelsman och en vanilj latte :)

Idag var första dagen på mitt nya jobb, vi hade en trainee day där vi fick bas information om hur vi ska sälja och så, intressant och det kan nog gå bättre än vad jag tror :P Förutom jag fanns det 3 killar till där, en som kom för sent och som verkade vara rätt nonchalant, engelsmannen och en tredje :P Den nonchalant och engelsmannen kom båda från Mjölby men när dagen var slut försvann den nonchalant rätt fort, så jag frågade engelsmannen om vi skulle slå följe till tåget. Först ville han ha kaffe så vi gick och tog en kaffe :) Jag dricka kaffe?! Ha ha det trodde ni inte va ;) Jag drack en vanilj latte som var riktigt god faktiskt :) det ska jag nog fortsätta med hi hi :) engelsmannen, som då heter Adam (om jag inte minns fel), var riktigt trevligt och precis vad jag behövde eftersom jag behöver öva på min engelska :P det känns alltid positivt när man klickar med en person första dagen på arbetet, känns lite roligare då. Tyvärr ska han ju sälja något annat än det jag ska sälja men vi kommer nog träffas ofta på tåget i alla fall :) Han flyttade hit för 3 månader sen för att bo med sin flickvän så han kan inte så mycket svenska än men jag ska nog försöka lära honom mer :)

nej nu är det dags för mat och förbereda mig mentalt för morgondagen ;)

Min Fredrik är den bästa som finns, livet har blivit mer underbart sen han kom in i mitt liv :) Du och jag för alltid! <3 <3 <3

Kärlek! <3

Min älskade kom till mig igår, vi satt i soffan och mös och tittade på film. Och så fick jag så klart sällskap i sängen och jag tror jag sov bättre :) Tack för att du är så underbar :P Hoppas du får ordning på bilen idag och att du inte hittar några fler fel som gör att du måste plocka isär mer eller mindre hela motorn hi hi Stackare.

Dags för mig att äta snart. Vid 17 tiden ska jag och älsklingen till hans far och fira hans fars sambo som fyller år :) Ska bli trevligt att få träffa hans familj lite mer :)

Jag är lycklig och livet känns underbart :) och det är mest tack vare att jag äntligen hittat någon som har ett genuint intresse för mig och älskar mig för den jag är!

Sovit dåligt :(

Så nej detta går inte längre. Jag ska se till att jag får sova med min underbara pojkvän i natt istället :) Jag kanske inte sover bättre då men då har jag i alla fall någon att peta på he he ;) Idag händer det nog inte så mycket, ska till banken och fixa papper. Sen blir det att lämna papper till soc. Och så kanske jag ska till apoteket. Sen så blir det nog att hälsa på min älskade pojkvän <3

Idag är man trött..igen..

Det känns som att jag har varit trött nästan varje dag nu sen typ fredag. Hade en trevlig helg i Göteborg i alla fall med pojkvän och familj :) Har lagt upp bilder på bilddagboken :) vet inte riktigt vad jag ska berätta om helgen, bilderna säger det mesta hi hi  ni får väl fråga om ni undrar över något ;)

Detta var första gången jag var med pojkvännen dygnet runt i så många dagar, men det gick bara fint, inga problem med det ;) det var bara härligt :P

Var i Motala idag och träffade Johanna och Joel, det var trevligt :)

Nu är det dags för film :)

Tänker på min fina <3 <3 <3

Snart åker vi :)

Ett dygn kvar tills vi drar till Göteborg, det ska bli riktigt nice :D Det är inte så ofta jag åker på semester med pojkvänner, men det ska det bli ändring på hi hi, kanske inte denna sommar på grund av den ekonomiska situationen, men nästa år så ;)

Igår gjorde jag en budgetplan över mitt körkortstagande och det såg bra ut tyckte jag :) Generellt så behöver jag lägga 1000 kr per månad på körlektioner för att kunna ta körkortet innan nästa sommar och det ska inte vara ouppnåeligt :) Och för de 1000 kronorna kommer jag få 3 körlektioner, så det är bra :) Om det går riktigt bra och om pengarna räcker till kanske jag kan ta körkortet lagom till min 25 års dag ;) hi hi  det skulle vara nice :) Och om jag tar körkortet så tidigt kan jag spara pengar till en bil oxå :D en billig sådan alltså ;) Nu har jag ett ordentligt mål i alla fall när det kommer till mitt körkort så då kommer det gå mycket lättare :) Det är ju bara det med ekonomin som är lite osäker men eftersom jag har, och kommer, reducerat mina räkningar med cirka 1000 kronor / månad så kommer jag ju ha pengar  över till annat :)

Nej nu är det nog dags för frukost :) ha en bra dag alla nu, skriver nog inte mer förrän jag kommer hem sen :)

Fredrik är den bästa som finns, du har väckt min kärlek till liv igen, så som den var förut för jag vågar drömma om vår framtid tillsammans och även planera lite smått ;) <3 <3 <3

Oj vilken dag

Det var väl något intressant i alla fall ;) Vill inte skriva om det här, om någon vill veta får ni fråga mig direkt :)

I helgen kommer det i alla fall bli Göteborg :D Måste bara få tag i pappa och se om han vill följa med :) Och min underbara pojkvän ska fråga om han får låna hans bror bil, troligtvis mycket bättre än den min fina har hi hi men det är inte bara därför heller....men mer än så får ni inte veta ;)

Nä nu ska jag diska lite innan mamma och Håkan kommer, ska bjuda på tårta som blev över sen igår :)

hej så länge!

saknar min fina men ikväll ses vi igen <3 <3 <3

Prova arbeta imorgon (observationsdag)

Ska bli spännande :) Jag hoppas det är något jag vill göra och att jag får jobbet..*håller tummarna* Som jag sa till min älskade känns det bättre än annars i och med att det var dem som tog kontakt med mig från början, jag visste inte ens att dem sökte folk :) Jag hoppas jag får jobbet :) Men om jag får det hoppas jag att jag inte behöver arbeta i helgen för då ska älsklingen och jag (och ev pappa) åka ner till Göteborg och hälsa på syster yster :) Det ska bli nice :D

Bjöd min underbara på middag och tårta idag :) Imorgon har vi ju varit ihop i 5 månader, gud va tiden går fort alltså! Och allt har varit underbart med min fina pojkvän, han är det bästa som finns, det finns ingen annan för mig. Min kärlek för Fredrik har inga gränser och det kommer alltid vara han och jag! <3 <3 <3

Idiot!

"S" ringde igår kväll och visst han var lite rund under fötterna men jag tyckte att han gick över gränsen, enormt mycket! Vi har inte pratat med varann på över 6 månader och jag har inget intresse av att prata med honom heller. Det var ju väldigt övertydligt vad han ville i och med att han helt plötsligt ringer. Idiot! Jag är upprörd över detta för jag vill inte att min pojkvän ska tro saker bara för att han ringde och bar sig åt. Suck. Jag skickade sms till honom i morse och skrev till honom att han inte skulle höra av sig mer, jag skrev att det inte var okay det som han gjorde igår. Jag tror han fattade vinken eftersom han inte svarat.

Vi hade trevligt igår i alla fall med grillning och ölprovningen :) Vissa blev lite fulla och en person blev ltie väl jobbig...Fredrik och jag tog det lugnt, vi drack bara folköl och hade det trevligt :) vi var hemma igen innan kl 12 i alla fall :)

Dags för sängen

Jag kollade igenom mina gamla skolfoton och jag hittade honom, han som jag träffade på i torsdag. Men allt jag har är en bild, inget namn eller någonting men aja, jag visste att jag kände igenom honom. Kände igen hans ögon ju :P Jag lägger upp bilden för skoj skull, för dem som vill se mig på det fotot får gå in på bilddagboken.se och leta efter mig, ailicec85 :) för att se mina bilder måste man vara medlem och inloggad :)


Det är han i mitten :)

Nu ska jag gå till sängen och läsa lite i min bok, The girl who played with fire som är skriven av Stieg Larsson. Och ni undrar säkert varför jag läser en engelsk bok, jo det är så enkelt som att jag behöver öva upp min engelska något för att göra det lite lättare för mig i skolan sen i höst. Om det fungerar eller inte återstår att se :) Jag har även skaffat en ljudbok där man kan lära sig affärsengelska, kan jag ta mig igenom den tro? Sånt som märks :)

Hm får man sällskap i natt? Hoppas gör jag i alla fall :) Miss you Baby! Nu är det dags för sängen..natti natti...

Nu jävlar gäller det!

Jag ska provarbeta på tisdag, eller observationsdag som dem kallar det,  och jag ska fan visa dem att jag kan och att det är verkligen rätt jobb för mig. Det är bara provisionsbaserat men va fan , det är en erfarenhet rikare och det kan nog vara skit roligt om man bara kan anpassa sig :D Jag blev i alla fall skit glad när hon ringde och sa det. Hon sa att jag hade imponerat på chefen men jag har ingen aning om hur jag lyckades med det men jag är i alla fall nöjd, så jävla nöjd :D ha ha jag blev lite galen av detta lyckorus jag fick nu tror jag allt ;)


Underbara människa! :D

Eller människor ska man kanske säga...alla mina vänner är underbara men, ärligt, så är min pojkvän underbarast på alla sätt och vis. Men det går ju inte att jämföra med sina vänner. Men jag är glad att jag har massa underbara människor i mitt liv :) Min underbara skickade ett gulligt god natt sms igår, mest var det gulligt för när han skickade skickade han det vid en tidpunkt då han brukar gått o lagt sig så jag blev ju lite överraskad :P

vad gör jag idag då? just nu sitter jag o äter frukost, det blir visst bara knäckebröd idag :P men tänkte laga till mat om några timmar, just nu äter jag bara för att stilla hungern :) har städat lite idag men det blir nog mer av den varan sen :) funderar på om jag ska lägga mig en stund på balkongen och läsa en bok, har ju en parasoll att skydda mig med som tur är :) vet bara inte hur jag ska sätta fast den för jag har ingen fot till den. men bara man har snöre (eller silvertejp ;) ) så kan man lösa det mesta vet ni :P ska fundera på det :)

min kärlek till dig är det bästa jag vet, jag har inte varit så här lycklig på flera år! Jag kommer aldrig lämna dig för det är med dig jag vill leva resten av mitt liv med, du betyder allt och mycket mer för mig! <3 <3 <3

Skumt...och lite obehagligt!

I förmiddags var jag och Helena i Ödeshög för att hon skulle på arbetsintervju där. Precis när vi står utanför företaget hör jag någon som ropar "Carro, Caroline". Självklart reagerade jag inte först men han menade mig men som sagt det tog ett tag för mig innan jag fattade det. Helena går in till intervjun och jag går fram till honom och säger att jag heter Cecilia. Han presenterar sig och det visar sig att vi gick på samma skola för typ 15 år sen. Alltså 15 år sen! Hur kan han möjligtvis känna igen mig då? :) Jag är fortfarande inte helt säker på om jag kände igen honom men i alla fall. Och tyvärr verkade inte riktigt som att han var "frisk", jag vill inte skriva mer om detta här för vem vet vem som läser det jag skriver här :) Helena och jag hade i alla fall trevligt den lilla stunden vi var i Ödeshög, jag visade henne runt lite (ja det finns verkligen inte mycket att visa där men i alla fall) och så tog vi en varsin glass och satte oss på torget...det var trevligt som sagt :)

när vi var tillbaka till Mjölby åkte hon hem och jag träffade Mamma. Mamma hade fått för sig att vi skulle ut och plocka jordgubbar och jordgubbar är gott så varför inte ;) Men vi hade problem med att hitta ett ställe där dem hade självplock, till slut hamnade vi i Fivelstad. Efter plockningen blev det McD och Lidl efter det :) en riktigt trevlig dag alltså :)



Här har jag rensat mina bubbar och har inte många kvar nu :)


Blev en hel del bubbar, lär ju räcka ett bra tag i alla fall :)

Så vad har jag gjort resten av veckan?
Självklart har jag varit med min kära pojkvän vissa dagar :) alltid trevligt att vara med honom :)
I måndags hade jag ju en "sysselsättningsdag", där jag sökte lite arbeten och jag skulle egentligen fått en praktik plats men det gör inget att det tar ett tag till innan jag får praktik :)
I tisdags blev det bara lugnt, kan behövas i den här värmen :P
I onsdags var jag med Helena i Linköping då jag var på arbetsintervju, gick väl rätt bra tror jag :) Jag hade i alla fall trevligt med Helena, vi hittade ju en ny öppnad sko affär i gränden, riktigt nice :D På kvällen åkte jag och Älsklingen till Skogssjön och badade, det var riktigt gött faktiskt :D
Inga större planer för helgen, antagligen blir det väl ölprovtagning på lördag med Babylove och hans vänner, våra vänner :),  annars blir det nog bara lugnt. :)

Nu kommer jag lägga upp bilder på BDB så ni har något att klika på :P

saknar min fina ju! Pussar och kramar till den underbaraste i mitt liv