Jag vill...

Ja detta kommer mitt fokus ligga på just nu. Jag har svårt att uttrycka min egna vilja så från och med nu ska jag använda mig av termen "Jag vill..." minst 3 gånger per dag men helst 5 gånger. Och det ska handla om tillfällen då jag inte brukar säga "Jag vill...". Johanna, du får hjälpa mig med detta och påminna mig :P Jag känner att detta är viktigt för mig, för att öka mitt värde så att säga. Jag får även använda mig av termen "Jag vill inte..." då detta är en term jag inte använder mig av så ofta heller. Termen kan jag använda antingen i text eller muntligt.


:D

Det har gått upp ett ljus för mig....

Mina närmaste vet att jag har problem med att folk inte hör av sig och så. Ta t.ex. om man dejtar någon så vill man ju att denna hör av sig, men jag är nästan "manisk"  när det kommer till detta. Det är inte så att jag vill att personen i fråga ska höra av sig jämt eller så, men i alla fall höra av sig och visa intresse. Jag behöver kontroll och vetskapen om var denna människa "befinner sig" (i livet typ, inte lokal) och vad dens syfte är. Som sagt, Johanna framför allt vet vad jag pratar om. Nu, ikväll, gick det upp ett ljus för vad detta så kallade kontrollbehov bottnar i och jag kan inte förstå varför jag inte insett det innan för? Allt har att göra med min första pojkvän att göra (tro det eller ej men det är 10 år sen nu :O ). Han och jag var ihop i ett par tre månader eller så och han pratade (nästan?) aldrig om sina känslor eller så. Jag däremot var störtförälskad och var det fortfarande i (för) många år. I alla fall så avslutade han vårt förhållande. Ja ni kan väl nästan gissa hur? Mmm exakt, han slutade bara att höra av sig. Pooff liksom så var han inte en del av mitt liv längre (inte undra på att han var som ett spöke som inte ville lämna mig ifred då jag inte fick ett ordentligt avslut). Jag försökte verkligen få tag i honom, jag ringde och var förbi hemma hos honom ett antal gånger. Jag fattade först inte vad det var frågan om men efter cirka 2 veckor gick det uppför mig att han hade gjort slut, utan att säga något så klart. Detta förklarar en hel del eller hur? Andra gången vi var väl ihop gick det väl "lite" bättre då han skickade ett brev och gjorde slut. Patetiskt eller hur? en kille på 20+ som inte ens kan göra slut face to face. Tragiskt att jag skulle stöta på honom som min första pojkvän då han mer eller mindre blev "modellen" för mig hur en pojkvän skulle vara. Idiot! Men han finns inte i mitt liv längre. Han har inte varit det på 3 år, då jag hotade med att anmäla honom till polisen då han var ibland och häckade utanför min dörr utan att höra av sig innan. Skönt med ett avslut och skönt att han inte existerar för mig längre.

Hmm ja detta inlägg blev väldigt personligt må jag säga men de som läser min blogg kanske kan förstå mig mer och förstå mina behov. Jävla karlar ;)

Väntar ni på något? :P

Vet att det var längsen jag skrev men har inte haft så mycket att skriva om och så har jag inte haft någon direkt lust att blogga heller. Fixar i lägenheten idag. Men just nu gör jag lite kyckling i ugnen som middag, det blir nog gott hoppas jag :)

Se mig för den jag är..?

Ja oftast vill man ju att man ska ses för den man är, men det är inte alltid man vet vem man är, egentligen. Jag önskar någon kunde krypa in i mina tankar och reda ut oredan som befinner sig där inne. Sen kunde denna någon krypa ut igen och berätta för mig vem jag egentligen är och vad det är jag egentligen vill med mitt liv. Men finns den möjligheten? Nej inte direkt, det är väl om man går till en psykolog, då kan man säkert få hjälp på vägen, men det kostar mycket att gå till en psykolog. Jag tror jag befinner mig i en period med rätt mycket tankar och ångest just nu, ångest över b- uppsatsen- vad som kommer hända efter skolan- vad som kommer hända dem 10 närmsta åren. Jag vet, man borde inte tänka så långt och ha ångest över något som ligger så långt in i framtiden. Men jag är rädd för att misslyckas. Jag vill lyckas med en karriär, jag vill kunna ha ett jobb som ger mig samma lön varje månad som är över 10 000 så jag inte behöver oroa mig för min ekonomiska situation. jag börjar bli vuxen för fan, då ska jag inte behöva ha en inkomst på cirka 6 000 - 8 000, det är något för de yngre och mer omogna människor. ( Ja kalla mig gärna fördomsfull, men jag vill inte vara en av dem). Slå mig gärna hårt i huvudet men jag tänker som så att om jag inte kommer lyckas hitta ett jobb så kommer det leda till att min pension kommer inte så vacker ut. Då kommer jag veta att resten av mitt liv kommer jag ha en snittinkomst på cirka 7 500. Vad är det för liv? Ja FB har nog rätt, jag tänker nog väldigt mycket på pengar och ekonomi just nu :P Jag har samlat på mig lite krediter i tron och i hoppet om att jag kommer få ett arbete efter skolan, men om jag inte får det kommer min ekonomi verkligen gå under. För soc skiter väl i vilka skulder man har? BLÄ på er *hat kors riktas mot er* (självklart är det bra att dem finns, dem har nog räddat mig många gånger men det är så hårda krav och man kan inte leva på soc, så jag undrar vad en del tänker på som säger att det är så många som lever på soc. Har ni provat att leva på dem själv? Jag må säga att det inte är roligt för 5 öre.)

äsch detta inlägg blev visst lite längre än vad jag hade tänkt mig :P Allt löser sig, allt ordnar sig, på ett eller annat sätt. Jag har alltid min familj och mina vänner som ställer upp <3

Trött och ont i skallen :(

Katten väckte mig typ 20 minuter innan jag skulle gå upp så då var det väl ingen mening med att ligga kvar :P Sov alltså hos älsklingen i natt, mysigt :) Det känns som att jag fortfarande har lite huvudvärk, har haft det i några dagar nu och jag antar att det beror antingen på stress eller mens. Aja det är i alla fall snart helg så då kan jag ta det lite lugnare i alla fall, ingen skola imorgon ju :P Känns härligt :) Man kanske skulle ta sig en stänkare redan ikväll för att fira att det är helg? :D

ha en bra dag nu alla :)

Onsdag och ingen skola :)

Men jag har fortfarande ont i skallen för jag hade det igår oxå :( hoppas det går över tills imorgon i alla fall.
Har ägnat morgonen åt att plugga lite, snart blir det att diska och fixa lite med lägenheten. Flytten gick ju bra, inga problem alls. Bara det att jag är lite glömsk och glömde låsa förrådet, men jag kom på det i måndags så fixade det då ha ha ;)
I lördags blev det en biltur med Johanna och Jonas för fest i Åtvid, det var trevligt att träffa gamla kompisar och vi hade riktigt skoj :) Alkoholen som förtärdes var lite lustig bara, kände mig inte full och blev inte bakfull, så vad var det i det där egentligen? :P Smakade alkohol i alla fall ha ha
Igår kom älsklingen hit för att sova med mig, det var mysigt men jag sov inte så bra :( men det kanske bara är för att vi inte sovit tillsammans sen fredags natt. Vi ska ses senare idag och då får vi väl hoppas på att det blir bättre med sovandet :)

Nej nu måste jag sätta igång här, nu har ni i alla fått en uppdatering :D

puss puss

Längesen nu

men det händer rätt mycket i mitt liv just nu...en hel del i skolan, en hel del hemma och så flytten...men förhoppningsvis blir det väl lite lugnare efter helgen.

Nu ska jag ta och packa lite mer sen kommer mamma och vi ska åka och handla lite. Sen blir det mer packa :) Jag får bara inte glömma att köpa tejp till kartongerna :P

Ja vad har jag mer att berätta? Har labbat denna vecka, vi håller på med ekotoxikologi just nu, rätt intressant men att labba är inte riktigt min grej och på det skriver vi en labbrapport. Så skolan går rätt bra. Jag och min skrivpartner Anna ska skriva B-uppsats tillsammans men jag tror vi båda har lite ångest över just detta moment. Vi har valt ett ämne men jag tror inte vi är riktigt nöjda med just det ämne så vi ska fundera lite på saken och se vad vi kan komma fram till. Är det någon som har någon idé? :)


Trött men nu är det helg för min del :D

Skönt att ha långledigt ibland faktiskt :) I morgon ska jag och mamma till Motala och handla lite, och resten av den dagen kommer spenderas åt packning, för på lördag blir det flytt. Och så blir det väl något bus med Johanna oxå skulle jag tro :P

Vad ska ni göra i helgen?

Ha ha ha

Jag måste bara få säga detta; Piercingludret bör nog hålla käften för annars kommer något bita henne hårt i arslet, och det är nödvändigtvis inte jag ha ha

Nej dags för skola :) Ha en bra dag nu alla :)

Det finns ingen morgondag...

"Carpe diem quam minimum credula postero" - Fånga dagen, lite ej på morgondagen
Min tolkning av detta är att man ska leva i nuet för man vet aldrig hur morgondagen blir. Egentligen finns inte morgondagen just nu då den inte har varit än. Jag tror vi människor är väldigt naiva som alltid räknar och tar för givet att morgondagen kommer. Detta har jag tänkt mycket på idag och jag har sagt till mig själv i huvudet under hela dagen att det inte finns någon morgondag. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka sluta skjuta upp saker och göra det jag ska den dagen istället för att göra det nästa dag.

Idag har jag varit i skolan några timmar, sen tränade jag lite och sen gick jag till mamma för att äta ihop med henne, en trevlig dag alltså :) Och nu återstår bara plugg, diskning, laga mat och hmm vad mer? :)

Jag ÄR ödmjuk :) Jag bad om ursäkt till en viss person. Allt är okay nu :)

Typ den 12- 13e blir det flytt, vi ska bli särbo igen. Sambolivet blir inte alltid som man tänkt sig men det är fortfarande vi två <3

Det förflutna knackar på min dörr, på fler än bara ett sätt, både positivt och negativt alltså. Gamla sköna vänner finns i mitt liv igen, samtidigt som mindre bra människor har kommit tillbaka in i mitt liv. Men jag har inget emot det, jag gillar det faktiskt :)

Oj, helgen ja ha ha :) Jag blev PACKAD! Kan man minst säga, tur att jag inte kommer ihåg så mycket för jag skämde säkert ut mig thihi, som vanligt :P Det finns en bild på mig på FB inne på Harrys sida, smickrande bild eller inte? ha ha

nej nu ska jag försöka göra något vettigt men nu har ni i alla fall fått en uppdatering om vad som händer i mitt liv :) Så vad händer i era liv?