Hemma igen :)

Efter en underbar 48 timmars kryssning med älsklingen :) Vi kryssade till Helsingfors och det var fint där, men SVINKALLT he he :) Vi hade mysigt på båten men vi hade lite tråkigt ibland då det blev dödtid ibland och det var inte lika mycket party båt som 24-timmars kryssningar. Så, vi har faktiskt inte supit skallen av oss vilket har resulterat i att vi inte har någon bakfylla :) Men det var så underbart och härligt att det bara var min älskade och jag. Jag tror vi behövde det lite hi hi Komma bort från vardagen lite :) Men nästa gång får det bli en 24 timmars kryssning, och jag fudnerare på om vi ska styra upp det där när jag fyller 25? vad säger ni om det mina nära och kära? ;)

nej nu är det nog dags för mig att göra mig i ordning för kvällens bravader :)

Min kärlek till dig min älskade Fredrik är djupare än någonsin och det kan inget ändra på. Det SKA vara du och jag för alltid <3 <3 <3

Nyklippt :)


Ett svårt beslut

men det som hände igår avgjorde det hela mer eller mindre. Det funkar inte att ha det så längre, tyvärr :( Jag ville väl inte detta egentligen men detta alternativ är nog bättre än det andra. Jag vill inte skriva ut exakt vad det handlar om i bloggen för då kanske det kommer protester eller ramaskrin. :) Men jag ska i alla fall prata med Johanna sen om detta så vi kan ordna allt.

Idag blir det att plugga och tvätta. Två måsten som inte alltid är roliga men men :) Vi håller ju på med biogeokemi i skolan och kemi är inte riktigt min starka sida, men det ska nog gå bra i alla fall :) Skolan är ju inte så svår alltid, det beror väl på hur mycket energi och ambition man har, som man tyvärr tappar ibland. Men jag måste i alla fall plugga idag och imorgon för på torsdag åker älsklingen och jag på kryssning <3 <3 <3 det ska bli helt underbart, bara han och jag :D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut med hunden :)

PS: Älsklingen kom hit igår, vi satt och tittade på Ice Age 3 och åt glass, Jätte mysigt! :D :DS

Partybilder :)

Johanna :)

Jag :)

Jag och älsklingen <3

Jag och gumman <3

Ha ha Micke, Fredrik och jag :)

Classe :)

Det var i alla fall en del av bilderna från lördagen :)

Måndag idag, igen?

Tiden går så fort och ibland vill jag att tiden ska gå fort. Men när man tänker efter vad man gör alla dagar som går så fort får man en känsla av att man borde ta mer vara på dagarna. Men tyvärr är jag lite lat ibland så vissa dagar vill jag bara slappa och skjuta upp sånt som jag borde göra ;) Men idag ska jag inte skjuta upp något, ja i alla fall inte till nästa dag ;) Har skjutit upp diskandet några timmar nu och spelat spel istället men snart så ska jag sätta igång med disken. Och senare idag ska jag få träffa min älskade oxå :) Ibland känns det bara som att jag vill skrika rakt ut av glädje för att jag har så starka känslor för min älskade som jag inte kan sätta ord på, jag vill inte alltid använda "dem tre orden" för att beskriva min kärlek, utan jag vill vara mer avancerad än så, så att säga he he ;)

nej nu måste jag sätta igång här :)


Bakis? Jag? Nä du måste skämta! ;)

Men jo lite bakis är jag men ingen huvudvärk i alla fall :D Vi hade i alla fall roligt igår, mest på förfesten, på parken var det väl sisådär. Nästa helg blir det party igen! (Vad har hänt här egentligen? jag brukar inte festa så här ofta. Jag vet vem jag ska skylla på, men jag nämner inga namn ;) ) I alla fall blir det Halloween party nästa helg och dem som känner för att komma är hjärtligt välkomna, bara så ni vet he he ;)

nej  nu ska kura ner i soffan, äta något och se på Sex and the city filmen, för femtielfte gången ;) Sen måste jag diska och städa lite. Jag längtar snart ihjäl mig! Det är 34 dagar kvar tills jag får bo med min älskade. Men jag vill nu nu nu ju! :D :D Tack för att du är så underbar och att du finns i mitt liv. Du betyder allt för mig! <3 <3 <3

Tjipp så länge

Räkningarna är betalda

och, kors i taket, jag har 3000 kronor kvar. Hur har detta gått till? :S he he jag är glad i alla fall, för en hel del behövs till körkortet, kryssningen och julklapparna :D nej nu är det dags att göra mig fin för jag ska träffa älsklingen ikväll :D :D :D

hej så länge!

Skrattretande lön!!

Jag jobbade cirka 3 veckor i somras där jag knackade dörr och fick provision. Efter alla skatter och eventuella ångringar får jag nu en lön på 206 kronor! Ja ni hörde rätt! Aldrig mer säger jag bara! Nästa sommar ska jag ha ett ordentligt sommarjobb med LÖN, och ingenting annat. Suck :(

Dags att äta något nu :)

Miss my Baby <3 <3 <3

Nu har jag börjat :)

Ja jag har packat dem 3 första kartonger nu och det återstår MÅNGA fler till :) Jag längtar så grymt mycket, Jag och älsklingen kommer få ett så bra liv tillsammans. Inga tvivel, inga spel, inget i bagaget som biter  en i rumpan hela tiden- nej, det är bara jag och min fina. Han är mitt allt, min kärlek- han är mannen med stort M och jag kommer göra allt för vårt förhållande. För första gången i livet tror jag att jag vet vad verklig lycka är, och det är verkligen på tiden ;)

Nej nu borde jag plugga lite. Funderar på om jag ska fråga om älsklingen vill komma hit o bjuda honom på äppelpaj *mums* Det känns som att klockan är mycket mer än vad den är, men den är bara snart 15. Aja jag har gjort lite vettigt idag i alla fall ;)

Saknar min älskade! <3 <3 <3

Lördag

redan? veckorna går så fort tycker jag, vet inte riktigt var tiden tar vägen :)

Igår kom älsklingen hit, jag bjöd på lite mat och så myste vi framför tvn :) riktigt mysigt :P

idag blir det att åka till mamma sen och fira henne och syster för dem har ju fyllt år, grattis till er! :D

Nu har älsklingen och jag bestämt datum för flytten, så snart är det väl dags att börja packa, härligt :D

Snart är det lov oxå, vecka 44, eller rättare sagt schemafritt. Man får ju inte kalla det för lov när man plugga på universitet ;) Då ska i alla fall jag och älsklingen på kryssning, det ska bli superduper mysigt <3 <3 <3

Nej nu borde jag diska lite men får se om jag kommer så långt he he :P

Min Fredrik är den bästa som finns, och jag vet i mitt hjärta att det alltid kommer vara du och jag <3 <3 <3

3 små ord = pirr i magen <3

Det säger väl allt? :P

Detta har jag gjort idag :D

Jag tror jag verkligen börjar gilla statistik så här får ni se vad jag har gjort idag. Rätt rolig uppgift hi hi :D


Uppgift

Du skall undersöka om det är några skillnader mellan könen i fråga om de forna studenterna tycker att de har användning av förmågan att söka och värdera information.


1. Detta diagram visar studenternas förmåga att söka och värdera information mellan könen. Här kan man se en tydlig skillnad mellan kvinna och man, speciellt i värdena I högsta grad och I hög grad där kvinnorna dominerar. En hypotes varför kvinnorna dominerar kan bero på att det är fler kvinnor inom detta arbetsområde.

(diagrammet ville inte följa med visst så ni får väl gissa er till hur stapeldiagrammet ser ut ha ha :P )

2. För att undersöka detta ytterligare görs det en tabell (den första tabellen) som visar hur antalet svar fördelar sig på olika utfall och som avslutning används ett Chi- 2 test (den andra tabellen).

 

Den första tabellen visar att det finns skillnader i fråga om de forna studenterna tycker att de har användning av förmågan att söka och värdera information. Det svar vi kunde ha förväntat oss (expected count) skiljer sig rätt rejält från det svar vi kom fram till (count) i alla värden förutom värdet I ganska hög grad.

 

att söka och värdera information * Genus Crosstabulation

 

 

 

Genus

Total

 

 

 

Kvinna

Man

att söka och värder information

Inte alls

Count

3

4

7

Expected Count

5,0

2,0

7,0

I liten grad

Count

6

8

14

Expected Count

10,1

3,9

14,0

I ganska hög grad

Count

33

14

47

Expected Count

33,9

13,1

47,0

I hög grad

Count

87

24

111

Expected Count

80,0

31,0

111,0

Total

Count

129

50

179

Expected Count

129,0

50,0

179,0

 

Den andra tabellen visar Chi- 2 testet och det är bara Pearson Chi-Square man ska fokusera på. Sannolikheten för nollhypotesen hittas i sista kolumnen och i den kolumnen står det 0,011 (1,1 % ). Där med förkastas nollhypotesen, vilket innebär att det finns skillnader mellan könen i frågan om de forna studenterna tycker att de har användning av förmågan att söka och värdera information.

 

Chi-Square Tests

 

Value

df

Asymp. Sig. (2-sided)

Pearson Chi-Square

11,177a

3

,011

Likelihood Ratio

10,216

3

,017

Linear-by-Linear Association

9,946

1

,002

N of Valid Cases

179

 

 

a. 2 cells (25,0%) have expected count less than 5. The minimum expected count is 1,96.


8 månader idag :D

Och det har varit 8 underbara månader och bättre kommer det bli :D hi hi  vad tiden går fort egentligen, inte långt kvar tills jag och Älsklingen varit ihop i 1 år. Jag kan inte önska mig något bättre, så lycklig som jag är nu vet jag inte om jag någonsin varit förut. Jag har äntligen hittat Mannen med stort M och jag tänker behålla honom för alltid <3 <3 <3

puss puss till min underbara karl ;)

Längtar tills...

det blir typ december för då ska jag bli sambo, eller rättare sagt vi :D Allt känns så rätt och perfekt, önskar mig inget annat än ett liv med min älskade! <3 Men  nu är det dags för mig att ta en promenad med Bamse och sen är det dags att sova :) Natti natti.

Min kärlek tillhör bara en person, han är den underbaraste människan som finns, och det ska alltid vara han och jag <3 <3 <3

Vår Bamse :)



För er som inte hänger med har jag och Fredrik skaffat hund :) Är han inte söt, så säg? :) Detta var inget vi hade planerat, vi hade ju inte tänkt skaffa hund förrän senare. Men på grund av olika omständigheter som vi inte behöver prata om här fick jag ta hand om denna sötnos. Och efter att jag pratat med min älskling bestämde vi oss för att behålla honom :)


En till bild bara för att han är så söt :P Han är 3 år och är en schabrador, alltså en schäfer och en labrador :)

Usch stress, stress och åter stress :( Jag har känt mig stressad ända sen i mitten av veckan, ja mer eller mindre sen jag fick Bamse, nej nu ska ni inte tro att det bara beror på Bamse :) Jag har haft massa att plugga, sen var jag tvungen att hjälpa till med en flytt, tvätta, städa, diska och plugga lite till. och så har jag varit på körskolan 2 gånger oxå. I torsdags var jag där för att köra lite grann och igår var jag där på Riskettan. Och nej, jag har fortfarande inte diskat, städat eller pluggat så mycket som jag borde :(

Igår kom i alla fall min älskade hit igår, alltid lika trevligt :) jag bjöd på god sallad och köttfärspaj, mumsigt :) för en gång skull blev min paj mer eller mindre perfekt ;)

Ikväll ska Bamse få träffa Fredriks katter, det ska bli spännande :) Bamse måste ändå vänja sig vid katterna i och med att Fredrik och jag ska bo ihop sen :)

Nej nu blir det nog dags för en dusch och sen måste jag diska. Städa får jag göra en annan dag ;)

Jag älskar min underbara pojkvän <3 <3 <3