Den rosa elefanten. Blåmärken & blåsor. Kakan.

Japp den rosa elefanten kommer Johanna antagligen nämna snart i sin blogg. Hallå, uppdatera kanske!?!

Party igår, först här i Mjölby, sen blev det Harrys i Motala och sen blev det efterfest. Det var roligt men jag kan konstatera det att jag valde helt fel skor att traska omkring i :P så nu har jag både blåmärken och skrapsår på knäna och på mina stortår har jag blåsor. aj aj aj. Men roligt hade vi :)

Mmm kakan ja. Ja ni vet ju vad man brukar säga, man kan inte både ha kvar kakan och äta den :) Ibland gör detta att jag saknar singellivet ibland, dock vill jag inte va singel, så :) Jag är nöjd med mitt förhållande och som alla andras är det inte perfekt.

Nej nu måste jag sova, men skönt att jag inte börjar förrän 13 imorgon :D

Klippning och färgning är det som gäller idag :D

Och jag ser verkligen fram emot det, det är på tiden och det ska bli kul att förändra sitt yttre lite :) Johanna och jag var ute och shoppade igår, måste ju unna sig lite när man snart blir 25 ;) Vi köpte ett par skit häftiga stövlar så ikväll kommer jag vara 10 cm längre än vanligt hi hi kommer va nice ;) hoppas bara att man inte ramlar eller så för att det e halt ute. Äsch det e ett mindre bekymmer ;)

äter frukost nu och sen efter det blir det frisören

Igår var jag med Johanna och hade trevligt, var inte hemma förrän kl 1, skönt att jag fick skjuts hem i alla fall *tack*

Förvirrad

Ja jag blir lite förvirrad över den nya designen blogg.se har dragit till med. Visserligen det  e mest bara nya färger men i alla fall :P

suck min mage är kaputt och inte har jag tränat på flera dagar :( Tänkte gå upp tidigt idag, äta frukost och sen gå och träna, men vet inte om jag orkar :( Jagkänner inte riktigt för det, det är så mycket annat i mitt liv som händer just nu. Aja jag går i alla fall mer eller mindre varje dag :)

Tisdag morgon

Ska om sisådär 20 minuter dra till tåget och vidare till skolan. Börjar 10.15 idag och gå till kl 15. Har en föreläsning idag som ska handla om Universums evolution, kommer nog bli spännande :) Sen ikväll kl 19 blir det X- fit igen, se om jag får lika mycket träningsvärk som jag fick förra veckan hihi Oavsett om jag får det eller inte ska jag träna imorgon i alla fall och inte göra som förra veckan då jag hade uppehåll en dag :)

PS: Allt är så bra så jag har inte sagt något men jag ska. Jag är en liten fegis ibland.

Ny dag, ny kurs, nytt liv...

Ja det känns i alla fall som så att man får ett nytt liv när en ny kurs börjar. Alltid lika ovisst om vad som exakt ska hända, om man ska gilla den nya kursen och hur det ska gå med den nya gruppen. Spännande som sagt :)

Nej har inte tid med detta. Kanske skriver igen när jag kommit hem :)

Den 6:e februari

är det födelsedagsfest för mig hemma hos oss. Ni som är sugna på att komma får gärna dyka upp :) välkomna :)

Trött som ett fä

Så nu är det verkligen dags att gå och sova. Har haft en mysig kväll med sambon, sett på dexter och pimplat vin he he

natti natti

Inglourious Basterds

Bra film, synd bara att jag är så trött just nu så för min del blir det att både sitta här vid datorn samtidigt som jag tittar på filmen för att hålla mig vaken :P


Är barnvakt idag åt Joel, inga problem alls :) Sötunge <3

Hallå där ute!

Jag tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera ;) Kom igen nu och engagera er lite he he ;)

Har kommit igång riktigt ordentligt med träningen nu, förra veckan tränade jag 5 dagar, denna vecka ska det bli 6  dagar. Jag kör styrketräning varvat med motionsträning. Nu väntar jag bara på att få se en skillnad på vågen. Beach 2010, here I come :D Vet inte riktig än hur mycket jag vill gå ner men minst 5 kilo i alla fall, får väl se hur mycket det blir på vägen :) Men om jag uppnår mitt mål måste jag bli lite brun oxå om jag ska ligga på stranden, men aja det får jag väl fejka i så fall :P Ja för ni som inte vet det har jag jätte svårt att få någon annan färg än röd på min kropp. Visst skulle kunna testa solarium men jag har provat det en gång och det var inte skönt för 5 öre. Och jag vill inte öka mina risker att få cancer heller för den delen, eller bli bränd. Så det får bli att fejka det som sagt :P

Jag känner mig i alla fall mycket nöjd med mina prestationer, jag har rätt stor koll på vad jag stoppar i mig och träningen känns kanon :D

nej nu måste jag göra mig redo för skolan. Tjing!

PS: Idag är sista dagen man kan anmäla sig om man vill följa med på födelsedagskryssningen, bara så ni vet ;) :DS

PS PS: Jag älskar min Fredrik <3 <3 <3 Puss på dig :DS DS

Backen hela dagen :D

Ja nästan i alla fall ;) Först blev det lite pulkaåkning i några timmar, sen blev det dags för grillning och efter det blev det ett härligt bastupass :D Efter det blev det film, ruskig och bra; anticrist hette den. Rekommenderas varmt (kanske stavade lite fel men orka kolla upp det ;) )

Nu blir det snart dags för sängen med älskling och imorgon blir det att städa gamla lägenheten, slipper ju den snart och det ser jag verkligen fram emot, dock skulle jag passat på att städa den för länge sen, när jag hade lov, men men :S

natti natti och sov gott

Gamla vänner, gamla minnen

Igår var jag i Motala och hälsade på min fina vän Johanna :) Vi var ute och gick i massa timmar, vi hamnade i gamla kvarter som vi tillbringade massa tid i för ett x antal år sen. Och en på miljonen råkade vi stöta på en gammal vän, eller då var han snarare som en familjemedlem, och Johanna och jag visste inte riktigt om vi skulle stanna och prata med honom så vi valde att fortsätta gå. Men han såg oss och ropade på mig och självklart vände vi oss om och hälsade på honom. Vi stod där och snackade en stund men efter ett tag valde vi att gå vidare. Ja det var lite udda / konstigt att träffa honom så där för jag har varken pratat med honom eller träffat honom på ett par år. Men lite spännande var det allt, eller hur Johanna? ;)

Ha ha fok säger jag bara ;)

Det Johanna berättade för mig var det roligaste och det mestr ologiska jag har hört på länge :) sotis / avundsjuk på mig, konstigt med tanke på situationen men ändå inte :P

natti natti

God morgon

Jag är trött som en gris :( har inte riktigt vant mig vid att gå upp tidigt än, tur att det inte är så hårt i skolan för tillfället i alla fall :) Snart är det helg ju! :D Inget planerat än så länge, men kan vara skönt att ta det lugnt ibland oxå.

Nej nu måste jag nog sluta slöa och göra mig iordning och gå till skolan istället för att sitta här :)

PS: Jag har den underbaraste sambon som finns, jag älskar honom av hela mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan honom? Han förgyller min värld. Och tiden går så fort, snart har vi varit ihop 1 år och det kommer bli många fler :D <3 <3 <3 :DS

Vintersemester i fjällen

Ja vi hade trevligt i fjällen, fast egentligen är det väl inte fjällen men kallt som fan var det i alla fall. Det är riktigt varmt här nere om man jämför med graderna i Branäs som oftast låg vid -25 grader *burrr* Men jag kom i alla fall  fram till att skidåkning inte är något för mig men det var trevligt att komma hem ifrån i alla fall men nu ska det bli skönt att vara hemma :) Och kanske ta det lugnt någon helg, det känns som att det har varit full rulle ända sen jul men nu ska det väl lugna ner sig lite :) ha ha vi hyrde snowracer och åkte lite och ni skulle sett vilken vurpa jag gjorde! Min älskade trodde väl att jag fick ont och blev ledsen men jag höll på att skratta ihjäl mig istället! :D Ja det var tiders det :P

Drömmar är så härligt att ha, speciellt om man har någon att dela dem med :) Älsklingen och jag har fått hem ett antal huskataloger och vi har redan fastnat för ett hus *mys* Men vi får väl se vad som händer, kommer ju dröja 2- 3 år innan vi kan / kommer ha råd med att skaffa hus men jag tycker det är bra att man planerar lite så man är överens om allting när det kommer till en så stor sak som ett hus. Man behöver mer eller mindre 1 år till att planera ett bröllop och att skaffa hus är ännu större, speciellt om man ska bygga huset själv, så 2-3 år är nog en bra tid att planera allt på :)

Nej nu ska jag äta något och fixa lite här hemma innan min älskade och underbara karl kommer hem <3 <3 <3

Fjällen idag :)

Japp idag blir det att dra upp till Branäs, kommer bli skoj, hoppas jag i alla fall :) Jag som då inte kan åka skidor kommer väl få ett helvete i backarna ;) hi hi Vi kommer börja åka dit någon gång vid tolv tiden, innan dess har jag massa att göra! Först Internet i 10 minuter till, sen frukost, sen packa färdigt, ska försöka hinna städa lite, sen ska jag gå vid 9.30 till Träningsstudion för att hinna träna lite där innan jag har ett möte där kl 10.15. Kl 11 har jag ett möte med mamma och detta ska vara klart vid 12. Sen måste jag bara hem och äta lite sen bär det iväg : Som sagt, en hektisk morgon :) Men nu blir det att ringa ett samtal först, eller två ;)


Puss

Nöjd! :D

Jag har lyckats med följande:


Detta är så här intaget av ens daglig föda ska fördelas mellan protein, kolhydrater och fett. Det är nästan perfekt så jag känner mig riktigt nöjd :)

Vi har även varit och tränat idag, vet inte exakt hur mycket jag har bränt idag för jag har ju avrit ute på lite promenad och så men det är nog närmare 500 kalorier :)

Nej nu ska jag sluta skryta och göra något annat vettigt ;)

Puss

"Jag tänker inte banta"

Så stod det som rubrik för ett blogginlägg som fanns på första sidan. Och det är inte banta jag gör, egentligen, jag ändrar livsstil. Jag kommer träna mer (började igår och nu kommer jag fortsätta) och jag håller koll på mina kalorier och tänker mig för innan jag stoppar i mig för många kalorier. Men jag har inte så att jag har en strikt diet där jag inte får äta det eller det, utan jag ska ha en dag i veckan där jag får äta hur mycket onödigt jag vill. Dem andra dagarna får jag äta vilken mat som helst men då får jag tänka på att ta mindre portioner. Jag tror att på detta sätt kommer jag lyckas uppnå mitt mål :)

Nej snart dags för frukost. det är ju tomt här hemma utan min älskling, är ju van vid att ha honom hemma :)

Vi kollade på hus igår på denna
sida, mycket fina hus fanns det må jag säga, det gäller väl bara att hitta en tomt i så fall ;) men nu har jag i alla fall beställt massa kataloger där ifrån thihi

puss

25 årsparty!

Jag fyller ju år i februari och vi har planerat att fira mig genom att åka med Cinderella. Detta blir då den 6 till den 7 mars och det kommer kosta cirka 500 kronor per person beroende på hur många vi blir, vad för hytt man väljer och vad man väljer för mat.

Men alla är välkomna :D Det är bara att höra av sig till mig om man är intresserad så pratar jag med Johanna som håller i trådarna :) OSA är 31 januari

Välkomna :D