Party :)

ikväll blir det HSB party hos grannarna Hasse och Erika :) Ska bli trevligt och efter det ska vi till Klubben där det skulle vara något live band :) Hi hi min Fredrik är så söt. Innan han släppte av mig här hemma frågade han hur många öl jag hade köpt på systemet och jag svarade 8 stycken och då frågade han hur full jag skulle bli egentligen , det är lite roligt med tanke på att han vill att jag ska bli full  ;)

nej nu får det vara nog för idag :)

Nissan 200sx

Ja igår fick jag åka en liten tur med min pojkväns bil som börjar bli klar nu efter 4 år renovering och ombyggnad :) Han ska besikta den den 7e och jag hoppas verkligen att den går igenom med tanke på alla ändringar. Men det var i alla fall härligt att åka med en liten sväng, speciellt när vi kom till en raksträcka där han gasade upp lite hi hi Jag hjälpte till att tvätta bilen också, jag måste ju vara till någon nytta ;)

Nej nu är det dags att äta frukost och sen gå till mamma. Vi ska till Linköping idag och shoppa lite :)

Pussar till min underbara pojkvän <3 <3 <3

Livet är underbart :D

Jag har inget att klaga på, jag trivs jätte bra med plugget, jag har en underbar pojkvän, en normal ekonomi igen, en underbar familj och underbara vänner :)

I skolan lär jag mig massa konstiga saker ha ha ;) just nu lär vi oss om biologisk mångfald, vi lär oss även om statistik (ANOVA och Kruskal- Wallis) och det är inte så lätt när man inte är något matte geni men men ;) vi har även fått en viktig uppgift från kommun, vi ska ta vatten prover och samla in info om en sjö, det ska bli spännande, känns mer viktigt och riktigt när man gör det på allvar hi hi ;)

Jag hade tänkt att skriva blogg redan igår men då såg jag att true blood var på tvn så jag tänkte att jag skulle kolla på det och GUD så bra det var! Jag måste verkligen se nästa avsnitt, måste måste måste!

Snart är det helg för imorgon har jag ingen skola så det är nice :D det känns som att dagarna har raketfart....efter skolan idag ska jag hem till min älskade och pussa och krama honom lite, eller mycket hi hi ;) imorgon ska jag och mamma åka till Linköping för att shoppa lite. Jag hittade ju ett par skor i Mantorp som jag verkligen vill ha :D men jag var osäker på min ekonomi då så jag köpte dem inte men nu ska jag nog göra det :D och så blir det nog något annat smått och gott :)

Innan jag går här ifrån för att göra mig i ordning måste jag säga att jag älskar min Fredrik mer än allt annat och allt känns så självklart, jag vill att det alltid ska vara du och jag. Jag vill inte ha någon annan framtid än en framtid med dig. Pussar till den underbaraste mannen i mitt liv!

Äntligen!!!

Äntligen är det helg
Äntligen får jag träffa min älskade
Äntligen har jag skrivit in mig på körskolan! :D

God morgon :)

har sovit så där i natt för jag har haft lustiga drömmar men tur i alla fall att jag har fått sova med älsklingen <3 <3

idag blir det att träffa Helena, det var väldigt längesen sen sist ju....

har inte så mycket mer att berätta just nu men jag tycker ni kommenterar dåligt ;)

Vilja och en arg människa

Ja Johanna vet exakt vad jag pratar om :) detta handlar om mig och mitt ex A och allt är så crazy att jag måste få berätta detta. Efter att det tog slut mellan mig och A var han väldigt arg på mig och verkade ogilla mig väldigt mycket. Vi pratade ett tag då och då och jag försökte lösa allt men det gick inget vidare så jag slutade prata med honom. Efter några månader började han skicka sms till mig och visst det är inget fel med det för jag har inget emot A på det viset men det ger inte mig någonting att ha kontakt med honom. Nu vet ni lite om vad som hänt innan och detta berättar jag för att ni ska förstå följande. Allt började med att A skickade ett sms till mig på lördagen vid halv 8 på morgonen! Ja så tidigt! Ni ska få läsa hela konversationen och sen är det fritt fram med kommentarer :)

A: (som han skickade halv 8) Solen lyser. idag blir det flytt igen hi puss

Jag: Vissa sover klockan halv åtta på lördagar och behöver inte väckas av sms från dig. Jag vill inte vara elak men jag anser att vi inte har något mer att säga till varann så du behöver inte höra av dig något mer.

A: Vad du ska vara tjurig då. Va vuxen någon gång istället.

Jag: Jag är inte tjurig och jag är vuxen nog att välja vilka jag vill ha i mitt liv och vilka jag inte vill ha i mitt liv.

A: Trodde man kunde vara vänner men men. Skönt slippa dig. Hoppas mer väljer det så folk får reda på vilken skit du är.

Jag: Ja visst skulle man kunna vara vänner men det du skrev just nu är en stor förklaring till varför vi inte ska vara det. Om du nu hatar eller ogillar mig så mycket varför ska vi då vara vänner för?

A: Vänner är alltid bra att ha ju. Jag är gärna vän med dig.

Jag: Jag kan då inte vara vän med någon som ogillar mig. O jag får inte ut något av att vara vän med dig. Det har inget med att jag är tjurig eller inte, det bara är så.

A: Du skrev ju inget snällt själv ju men skit i det då.

Jag: Fine jätte bra. Jag har inget mer att säga.

Skrev jag verkligen något som lät jätte fel? Självklart blev jag lite tjurig efter det första smset eftersom jag blev väckt av det. Det var inget vettigt han skrev så han hade inte behövt skicka det så tidigt. Ni kanske tycker att jag ska stänga av mobilen så jag slipper bli störd av tidiga sms men då måste jag säga som så att det är nästan ALDRIG någon som skickar så tidigt. I alla fall inte på en lördag!

Förut har jag haft massa människor i mitt liv som jag antingen inte pratat så mycket med eller som inte betytt så mycket för mig, tyvärr la jag ner rätt mycket tid på dem. Därav har jag omvärderat det där och därför valt att vara mer noggrann med dem jag vill ha i mitt liv och dem jag inte vill ha i mitt liv. det betyder inte att jag ogillar dem, det är mer att jag bland annat  inte vill lägga onödig tid på en vänskap som ändå inte håller.

Nu till något mer trevligare :D Igår var jag o älsklingen först i garaget och fixade med hans bil. Sen åkte vi hem till mig och jag lagade jätte god middag till oss. Det blev potatisgratäng, fläskfilé och vin till det :D Mumsigt :D Jag kunde inte vara lyckligare :D

Sista dagen! :D

idag är det sista dagen på jobbet och det känns riktigt bra faktiskt :) Snart skola alltså gött :) ikväll får jag träffa min älskade också, gud va jag längtar! vi har inte setts mycket denna vecka och innan han började jobbet igen blev jag ju nästan bortskämd genom att jag fick träffa honom nästan varje dag...saknar det ju :) det var så härligt när jag kom hem sent från jobbet och han var hemma hos mig och väntade på mig :D underbart ju :)

Längesen igen.. :)

Som sagt har inte så mycket tid över för bloggen. Har inte tid nu heller egentligen men men ;)
Sista veckan på jobbet nu i alla fall, det är gött det :)
Helgen har varit trevlig :) i Lördags var jag och älsklingen hos hans mor och firade henne på hennes dag. Vi firade även Fredriks bror som också fyller snart. :) det blev god mat och glass till efterrätt :) På kvällen blev det fest hos Micke och sen blev det utgång i Motala, helt otippat att vi skulle hamna där i alla fall ;)
Söndagen blev lugn, vi var väl inte så bakis men rätt så sega :) vi tog en promenad och pratade bland annat om hus :D Nej vi pratade inte om att flytta ihop, vi pratade om att det fanns hus att beställa för en så där miljon. Utöver det behöver man bara betala mark, vatten och el och övrig inredning i huset så klart. :) Det lät intressant i alla fall :)

Nej nu är det dags för mig att äta frukost och göra lunch :)

Jag har den underbaraste killen i mitt liv, du har stulit mitt hjärta totalt ;) <3 <3 <3

Gammal eller bara mer vuxen?

I vissa situationer känner jag mig gammal eller mer vuxen än andra, som till exempel på jobbet eller i skolan. de flesta är yngre mig, dem flesta är även mer livliga och "barnsliga" än vad jag är. I vissa situationer kan detta störa mig då jag tycker att det inte passar sig. Andra gånger önskar jag också att jag kunde vara lite mer livlig och barnslig. Men den sidan har försvunnit, det är bara dem närmsta som kan få se den sidan av mig vid vissa tillfällen. Så är det för att jag blivit gammal eller bara för att jag är mer vuxen?

snart är tvätten klar :) har tvätta sen cirka klockan 12 idag :P behövdes må jag säga! :) Mamma och jag var ute och handlade förut och efter det bjöd jag älsklingen på mat :) Jag tror han uppskattar min mat :) Jag gjorde typ en korv röra med bacon, lök och tomater :) jag tyckte det blev gott i alla fall ;)

saknar redan min älskling, han åkte hem för att vara med katterna och delvis är det skönt att vara ensam en liten stund men jag behöver inte många timmar för mig själv innan jag saknar min Fredrik igen :D Allt känns så bra och självklart med honom, det är svårt att förklara eller beskriva men detta förhållande liknar inget av dem jag har haft innan. Och det är positivt alltså! Det känns så självklart att det ska vara jag och Fredrik. Han är den enda för mig <3 <3 <3

Jag har inte tid!

Nope har verkligen inte tid till att skriva blogg så därför blir det inte så ofta jag skriver blogg heller. :) Och för den delen gör jag inte så mycket mer än att jobbar och det är ju jobbet som gör att jag inte hinner blogga :P En vanlig dag för mig ser ut som följande: jag går upp mellan 9.30 och 10 och äter frukost och fixar i ordning mig. Sen tar jag tåget som går vid 11 för att komma till jobbet i Linköping då jag börjar kl 12. Först på jobbet har vi lite utbildning, sen har vi möte och efter det äter man. Sen åker man till det område som har tilldelats en, det kan vara var som helst i Östergötland. Jag har varit i Linköping, Mjölby, Mantorp och Skänninge. Sen jobbar vi ute i fält till mellan 20 och 21 beroende på. Sen ska man kanske ta sig tillbaka till kontoret och det kan ta tid beroende på var man är någonstans. De dagar jag åkt tillbaka till kontoret har jag inte kommit hem förrän 23. Så man kan förstå varför jag inte har tid för :) och förutom dessa timmar så har jag ju bott med min älskade i veckan och då vill jag hellre vara med honom än att sitta vid datorn :)

igår var vi i alla fall på Liseberg, vi var ett helt gäng som var där :) vi köpte åkpass och åkte en hel del karuseller, men då det var rätt mycket folk hann vi inte åka så väldans mycket men vi åkte det vi ville och sen var vi nöjda :) Jag hade i alla fall en underbar dag med min älskade <3 <3 Jag älskar dig på alla sätt och vis! :D