Underbar helg med finast igen :)

Han kom till mig i lördag då jag bjöd på klyftpotatis, lök- och ostbiffar och brun löksås. Jätte gott :D Till det blev det en hel del öl må jag säga, men jag kände mig bara påverkad av dem första ölen sen så blev jag bara trött hi hi
vi såg på film och myste och sen på söndagen blev det hem till honom :D

Vi fick och gav varann lite bekräftelse i helgen så för tillfället har jag inga tvivel :)  Du är bäst :D <3 <3

nervös

mm blev lite nervös igår när inte sötast svarade på sms på hm ja flera timmar tror jag det var..Men tack och lov kom mamma och distraherade mig :) och, faktiskt, sötisen ringde vid den tiden...jag begärde ingen förklaring till varför han itne svarat, den gav han mig frivilligt, han hade glömt mobilen hemma :) men jag var inte så orolig faktiskt, jag började inte klättra på väggarna när han inte svarade...positivt :)

nu ska jag fortsätta med maten till oss :)

du betyder mer för mig än vad du någonsin kan förstå...

Ps: e lite yr i mössan efter bara två öl... hi hi

24 år...

och vad har jag lyckats åstadkomma här i livet? Ja när jag tänker efter är det väl inte så väldans mycket egentligen..Nu tänker ni säkert "Du är fortfarande ung, du hinner"..Ja det kanske är mycket möjligt men dem senaste 9 åren (då räknar jag från tonåren, då jag var 15 år, innan dess hinner man nog inte åstadkomma så mycket :) ) har gått så fort och det är inte så mycket jag har åstadkommit...jag har pluggat allt jag ska men det ledde mig ingenstans, jag har ingen karriär, inga bra meriter, jag har inte gjort någon bana ute i arbetslivet men det hoppas jag verkligen kommer efter jag gått ut universitet. Universitet ja, det är det jag är mest stolt över faktiskt :) det är faktiskt inte så ofta man är stolt över sig själv, om man tänker efter :) Jag har lyckats uppdatera min levnads standard för varje år som går, lite i taget...nu har jag en jätte fin tvåa, en dubbel säng, en hörnsoffa och alla tekniska prylar jag har önskat mig (mer eller mindre i alla fall :) )...det kanske låter banalt och ytligt, men detta är saker som har stor betydelse för mig...min ekonomi har även gått relativt stadigt upp från när jag flyttade hem ifrån...Nej jag är inte missnöjd med mitt liv men det känns som att man borde hunnit med mer än så på 9 år eller hur?  Var är min make? Var är våra barn? Var är vårt fina hus på landet? Var är vår lilla vovve? Var är mitt körkort? Var är min bil? och framförallt, var är min karriär?

Om jag får en framgångsrik karriär efter skolan tror jag nog att jag bara kommer skaffa ett barn, för jag kommer nog inte ha tid med fler...om min karriär går åt helvete kommer jag nog sitta där med ca 3 barn :) min biologiska klocka har inte börjat ticka än och därför känner jag inte så stort begär efter barn...och mitt nuvarande tillstånd gör att det inte passar sig med barn...Jag pluggar och har inte mycket pengar, visst jag har kille men vi har just börjat dejta och jag vet inte vad han vill..Jag oroar mig inte så mycket faktiskt, jag har bara tankar om att det bästa skulle vara att skaffa barn innan man är 30 för efter 30 kan det uppstå fler komplikationer...den som lever får se helt enkelt :)

Nej nu ska jag ta och dammsuga här innan underbarast kommer :)

Btw vad är det som gjort mig så rädd för att nämna något om hur jag känner? Förr hade jag inga problem med det, då var jag mer självsäker..och naiv. Har det med Fredrik nr 3 (btw så råkade jag skriva Fredrik nr 2 härom dagen, när det nu var , men det skulle så klart vara Fredrik nr 3 jag syftade på :) ) att göra, genom att han gjorde slut med mig när jag började kalla honom för älskling? (Btw så gjorde jag det efter typ 4- 5 månader) Eller har det med att en del av de killar jag har dejtat har gett sin kärleks förklaring till mig inom 2 veckor och detta har lett till att jag flytt? Jag kommer klara av detta, jag kommer kunna lära mig hantera det. Vem, förutom Johanna, kan förstå mig och mina tankar egentligen? Även när jag skriver allt här är det ingen utomstående som kan förstå, dem tycker säkert bara att det jag varit med om är vardagsmat, att det är sånt alla går igenom...Jo det kan mycket väl vara sant, men detta går man oftast igenom när man är ungdom har lättare för att gå vidare och hantera det bättre...När man är vuxen är det mycket mycket svårare att lära sig sånt som man borde lärt sig för nästan 10 år sen. Det är stor skillnad...

Jag är i alla fall inte bitter längre :D det finns en mening med allt, det kan bara ta lite tid ibland och se meningen :)

Kom på en sak ju!

När sötast sov över hos mig sist ringde Johanna mig på morgonen och då hade hennes kompis blivit lämnad av hennes kille. Han hade bara slängt ut henne och deras barn utan en förklaring. Johanna hade varit med om liknande, hennes kille hade ju bara stuckit utan en förklaring. I alla fall när hon ringde och berättade detta tänkte jag mig inte för utan jag vände mig om mot sötast och sa att han inte fick lämna mig på det sättet och jag kommer inte ihåg exakt vad han sa men han sa att han inte skulle göra det. Det måste betyda något eller hur? :) Johanna kommer du ihåg exakt vad han sa? Jag tror att jag vet att han inte är en sån som bara skulle sticka så där utan en förklaring, jag hoppas att han inte är en sådan person i alla fall. Men det jag vill komma fram till är att jag kanske sa för mycket då? hm jag är bara så förbannat rädd att göra fel för jag vill inte att denna underbara man ska lämna mig....men jag är inte rädd på samma sätt som med Fredrik 2 för då var väldigt svårt att vara mig själv...i detta förhållande kan jag använda min egna personlighet men jag aktar mig för att säga vissa saker...

han skickade ett god natt sms igår och jag blev så glad! :D  Jag blir alltid glad när jag får sms av honom, men gladast blir jag när han skickar sms först utan att jag har skrivit först :) hoppas jag får träffa honom snart, gillar verkligen att ligga i hans famn och där får jag alltid ligga :)

Fredag morgon....

ska om ca en timma gå till mamma och hämta Fia, ska vara hund vakt för mamma ska gå på begravning.

Jag är väl inte så glad som jag borde vara men det är mest för att mina tankar tär på mig. Jag har träffat sötast i snart 2 månader och jag trivs jätte bra i hans sällskap och jag vill så gärna tro på detta förhållande men mina tankar sänker tron lite grann. Så vad består mina tankar av då? Ja tex att han luras, att han kommer lämna mig, att jag inte kan uttrycka några som helst känslor för honom för då kommer han lämna mig...varför tror jag då att han kommer lämna mig? nej det beror inte på att jag tror det om honom, utan det är mer att jag tror att "ödet" vill det..."ödet" är absolut inte klar med att läxa upp mig, det kommer mera det är jag helt säker på...men jag hoppas att jag får behålla min käraste för han är en av dem bästa killarna jag har träffat på över 1 år....jag vill bara vara säker någon dag, någon timme eller så, på att han vill ha mig helt och hållet, att det är han och jag, att han inte vill lämna mig...men jag måste vänta på att han själv kommer säga detta för jag kan inte få det bekräftat för då kommer han sticka...jag vet, det låter hur fel som helst, men vem har inte stucki9t det senaste året? vem har valt att inte vilja ha mig? varför skulle just min kille vilja ha mig? jag vet att man inte kan säga vad som helst eller hur mycket som helst efter 2 månader, det är inte det jag säger...jag vill bara att han ger mig något av en liten bekräftelse...ger mig komplimanger, alltid skriver puss i sms, bara något litet....nu tänker ni att jag bara ska chilla , men jag kan inte det, jag har jävligt svårt för det....äsch det var inte meningen att skriva ett sådant här tråkigt inlägg men jag ville bara ventilera mina känslor lite...Missförstå mig inte, han gör mig lycklig när vi är tillsammans. Han visar vad han känner men handlingar kan tolkas på olika sätt så jag skulle vilja ha några ord bara för att det ska bli bekräftat. Japp jag har tappat kollen på hur man har ett normalt förhållande, men det kommer hoppas jag...

Nä nu måste jag göra mig i ordning!

Hej så länge!

Läskigt värre...

ja det var lite läskigt i natt...jag drömde om något, det var rätt spännande / intensivt och så helt plötsligt kändes det som att någon tog ta i armen på mig och skakade om mig för att jag skulle vakna. Självklart vaknade jag och jag tittade. Jag log där ett tag och försökte samla mig och mina tankar, sen frågade jag sötisen om han hade väckt mig. Han sa typförlåt för att han väckte mig...nu kommer jag inte ihåg ordagrant hur han sa det men på det sättet det lät så tror jag att han menade att han trodde att han hade väckt mig genom att han hade rört på sig eller liknande. Finner verkligen ingen anledning till varför han skulle väcka mig mitt i natt, om jag inte drömde något så att jag skrek eller pratade i sömnen förstås men då skulle han säga det i så fall..Men i alla fall så var det läskigt värre!

Nä nu måste jag krypa ner i sängen...ska upp tidigt imorgon..begravning kl 11 ju :(

tänker på dig, vill bara krama om dig, hela tiden ;)

Våfflor är mums :D

Jag var hos mamma igår och hon bjöd på våfflor, mums :) på onsdag ska jag bjuda babe på våfflor, hoppas dem blir bra, måste bara rengöra mitt våffeljärn innan ;)
Kom hem för en stund sen från käraste, gick hem till honom igår efter mamma, lagade mat hos honom och sen såg vi film...mysigt att ha en dag den här helgen för oss själva i alla fall :)

Nä nu ska jag äta något och se film, sen blir det att ta och diska och plugga..

Begravning imorgon :(

Super duper mysigt och trevligt

Är jätte glad över att jag gick på buffén ikväll. Det var en jätte fin festlokal (restaurang om man nu vill kalla det för det), maten var helt fantastisk och underbar, det bästa jag ätit på jätte länge! Nu är jag hemma i alla fall efter en riktigt lyckad kväll, nu väntar jag bara på att underbarast ska komma hit också :P

Bilder kommer läggas upp på min bilddagbok, ailicec85 heter jag där :)

Allt för den här gången :)

Nä men vad är det här egentligen?!!

HERREGUD säger jag bara. Jonas började skriva till mig på MSN och håller på och fråga om vi inte ska ses eller så. Men jag säger att jag inte ser någon mening med det. Han fortsätter tjata och till slut anklagar han mig för att vara enkelspårig! Jag gör min egen lycka och tyvärr Jonas är inte en av dem som kan bidra med lycka till mitt liv. Vi var ihop för massa år sen och det var inget bra förhållande, vi bråkade bara hela tiden och var fysiska mot varann. Där var det verkligen ingen lycka överhuvudtaget! Vad är det med killar nu för tiden? Ingen kan ta ett nej utan att attackera en personligt. Kanske är det för att jag brukar säga ja?? Men nej det kan inte stämma heller för jag har inte sagt ja till just dem jag syftar på...Förvirrad!! Men jag är på bättre humör i alla fall. Men lite tråkigt att killen skulle ta och logga ut precis när jag skulle skriva till honom hmm hi hi  :) hoppas vi ses ikväll i alla fall :)
Ska ta och sminka mig lite nu, sen kommer mamma och ska hjälpa miog att sy lite innan jag ska åka...

Bye så länge :)

Denna dag...

Lördag förmiddag. Jag ska på jubileums fest idag, den börjar kl 13 men jag tror inte jag kommer komma dit förrän kl 19 då det blir mat och sådant. Är verkligen på depp humör idag :( jag vill vara på bra humör! Dels har det med att göra att jag har mens för jag är lite mer känslig då. Det har hänt så mycket den här veckan. Johannas kille bara drog så nu är jag lika rädd för det också, eller att det ska ske på liknande sätt. Helena är sur på mig och det har gett mig tankar som att jag inte duger som vän, att ingen mer än Johanna vill ha mig som vän...Jag har kämpat så mycket för att behålla vänskapen med ett visst antal personer men som ni ser så har dem ändå inte stannat kvar. Är jag en så värdelös vän? Eller är det helt enkelt så att jag inte betyder något för er? Kanske hårda ord, men det är så jag känner... Vill bara krypa ner i min killes famn och att han bara håller om mig...Världen är väldigt skrämmande just nu..Jag försöker tänka på annat men jag har varit med om så mycket det senaste året så jag är rädd för att ingen ska vilja ha mig / vilja vara med mig eller att jag kommer bli lämnad av alla...Min störst rädsla är att bli ensam, en gammal ensam nucka utan vänner, utan man och utan barn...Nej jag vill inte bli en sån! Men va fan kan jag göra mer för att det inte ska bli så? Den killen jag är ihop med vill jag inte lämna och kommer nog inte göra, inte i den närmaste framtiden i alla fall...Han gör mig så lycklig men jag är rädd för att han kommer lämna mig och då vet jag att det kommer vara mitt fel...Det är alltid mitt fel...Säg inte emot mig, jag vet att det är ett faktum att allt är mitt fel..Om jag skulle göra något rätt skulle väl folk vilja vara vän med mig eller hur ? eller vara ihop med mig? fast på förhållande fronten måste jag nog göra något rätt just nu i alla fall, än så länge... :( jag orkar inte mer men jag vet att jag måste kämpa annars kommer jag inte ha kvar någon..jag är glad att jag har Johanna men jag skulle vilja ha några fler kompisar att umgås med, det är nästan bara Johanna jag umgås med men vi ses inte så ofta så det blir lite ensamt ibland...

Nej det blir inget drickande ikväll i alla fall, inte när jag mår så här...detta blev ett väldigt deppigt inlägg men det är så jag känner...

Hoppa in i duschen och sen äta lite tror jag allt...

Snart är jag på väg :D

ahh ska till min sötast idag...vi ska titta på hockey ;) aja han får titta på hockey så kan jag titta på honom thihi :P va busig jag är ;) då vi kanske inte kommer ses så mycket i helgen så får man väl passa på att ses innan helg :P nä nu MÅSTE jag gå! vill träffa honom nu ju! :D hmm bussen går om 5 min men den hinner jag verkligen INTE med så jag får ta en liten promenad istället.... går lika bra det :)

har sökt sommar jobb idag oxå, lite duktigt, visserligen var det bara ett jobb men i alla fall :P

*gone*

Otränad!

Mycket som har med död har hänt senast tiden..igår dog Johannas förhållande, i Februari dog mammas morbror Bengt (eller hur han nu var släkt med oss) och för en vecka sen dog pappas morbror Torsten...detta får man veta på omvägar, förstår inte varför pappa inte ringt till någon av oss och har berättat det? aja, jag stod inte någon av dem nära så jag är inte sörjande men det är tråkigt i alla fall...men faktiskt så lider jag mer med Johanna, kan inte förstå hur någon kan göra så mot någon man älskar? oavsett hur det blir mellan er kommer jag aldrig kunna lita på den där karln fast det inte är mig han svikit, men man gör bara inte så mot min älskade vän det är strängt förbjudet!

Hoppade på cykeln för en stund sen och tog en liten cykel tur (motionscykel alltså) och det märks att jag är otränad men ska försöka hålla igång min träning nu så man kanske ser lite tränad ut tills det blir beach väder ute så man inte ser ut som en strandad val ha ha ;) nä nu har jag pustat ut lite så nu är det dags att hoppa in i duschen...

I miss you Babe!

Jag kan inte rå för det...

men jag blir så jävligt störd på DIG, Ante i Linköping. Nu skiter jag faktiskt i att jag skriver ut ditt namn, det finns massor av Ante i Linköping så spela roll...Han skrev på MSN idag igen, fast jag sa till honom sist vi snackade att jag inte ville ha något med honom att göra...och sist jag snacka med honom var väl snart 6 månader sen? aja det var ett bra tag sen i alla fall...vår korta konversationen på MSN var följande:
A: Hej
Jag: Kan du inte bara sluta skriva?
A: haha.. du verkar ju lida av schizofreni
Jag: nu blockar ja dig så du behöver inte skriva mer

Fattar ni varför jag blir störd eller? och vet ni vad det enda jag gjort mot honom? Jo jag dejtade honom och andra samtidigt, han frågade om jag gjorde det och jag sa ja. och detta måste varit för snart 1 år sen. och vi träffades bara två gånger, med typ 6 månader mellan. Han får väl skylla sig lite själv om han väljer att träffa mig när han vet hur sanningen ser ut. Kan folk bara sluta vara så respektlösa! Jag bad vänligt att han skulle sluta skriva och då kallar han mig för ett psykfall! Ursäkta mig, men va fan har det tagit åt killar? Aja nu har jag i alla fall blockat honom. Jag tycker inte om att blocka folk men då han inte själv ville sluta skriva så hade jag inget annat val. Jag tror han har komplex bara för att han inte fick mig ha ha patetiskt värre!!

Jag måste poängtrea det att det bara var en kort period jag dejtade flera samtidigt, det blev alldeles för komplicerat ha ha jag brukar vanligtvis inte göra det.

jag är glad att jag hittat en bra kille, kanske den enda bra som finns? :) i alla fall så kommer jag hålla hårt i honom. Du är det bästa som finns! :D

Mår inte så bra :S

har ont i skallen och mår lite illa så det blev ingen föreläsning idag men men det löser sig nog i alla fall :) har suttit hemma och pluggat lite istället. Nu ska jag väl försöka få i mig lite mat och sen blir det kanske mer pluggande. Vad gör alla andra idag då? :)

Pussar till den underbaraste som finns :D

Go morgon, go morgon :)

känns som en bra dag än så länge, lite trött bara och så har jag mens värk, inget roligt alls :( ska bara skriva lite kort för sen måste jag dra mig till skolan....ska träffa gruppen idag och sen blir det en föreläsning om miljöekonomi, det kan bli intressant :)
nä nu måste jag göra mig klar här...skriver kanske sen...

tänker på dig, mest hela tiden ;)

sjukt trött

dags att sova alldeles strax...ska upp och plugga lite imorgon innan jag ska tills kolan, men vet ju inte vilken sal vi ska va i :S aja det löser sig :) får fråga han som bokade salen hi hi

saknar sötast....

god natt o sov gott alla

En fin god natt present till sötast...

he he ni kan ju bara ana vad det var ;) aja nu är han i alla fall på väg hem för att sova..utan mig ju :( vet inte riktigt vad jag ska skriva för att det inte ska bli så tjatigt om hur underbart jag tycker livet är ;) maten var i alla fall jätte god idag...men nu är det nog dags för mig att sova...skola imorgon, helgen går för fort :S

natti natti

Underbar dag

det förra inlägget blev lite kort men det var bara för att jag skrev på mobilen och ni kan inte ana HUR jobbigt det är. därför blev det jätte kort... :)

igår var jag o sötast och bowlade, det var skit roligt fast jag förlorade hi hi ...tror / hoppas det kommer bli en vana att vi åker o bowlar för jag tycker verkligen om den sporten...fast jag måste erkänna en sak...jag kan vara en riktigt dålig förlorare, men det var jag inte igår :) igår var det bara glada miner :D

idag var jag i linköping som sagt...träffade Helena. Vi tog en fika, snackade lite och shoppade :) jag hittade en underbar och jätte fin klänning :D jag hittade även en tröja som jag bara var tvungen att  ha ;) Helena o jag ska antagligen ses på lördag igen...nice :D

nu sitter jag här o väntar på Han, jag tänkte bjuda honom på middag :) det kommer bli kotletter, potatisklyftor och bearnaise sås :D

ha en bra dag alla :D själv ska jag ha suverän dag med underbarast :P

vårväder ute

sitter o väntar på tåget till linköping o det känns som att det är vår ute. det bästa o det underbaraste som finns är att få vakna upp med dig...

Min sötast...

ligger fortfarande i sängen, snart dags att gå upp kanske? ;) Jag är lite stolt / nöjd över mig själv för oftast är det jag som brukar fråga killen om vi ska ses men det har inte skett allt för många gånger denna gång..slutsatsen av det? ja eftersom det blir sötast som frågar om vi ska ses så visar han ju att han vill ses ;) :P det faktumet har uteblivit rätt många gånger förut....men nu är jag nöjd och lycklig och glad...just nu kan jag inte önska mig något eller någon bättre :)

nä nu ska jag se om han vill ha lite frukost snart hi hi

Puss

lunch

sitter o äter lunch o testar skriva blogg på mobilen :-)

Skit trött!

Jag är så trött att det svider i ögonen :( borde egentligen plugga lite till innan jag kryper ner i sängen men jag tror allt att jag fortsätter plugga lite imorgon innan jag åker till skolan, beroende på hur dags jag kommer upp alltså ;)

Hade söta och underbara Johanna på besök här idag, gött med tjej snacka ha ha :P måste ses snart igen ju :)

YES det är snart helg och då får jag antagligen får träffa sötast igen, längtar och saknar ju :D

Nä nu ska jag dra mig till sängen, var bara tvungen att skriva här innan :)

Natti natti

Kan inte sluta...

...läsa min bok, Tracys hämnd av Sidney Sheldon
...tycka om DH
...tänka på min sötaste
...fundera över världsliga ting
...känna mig stressad över skolan ibland
...vara nöjd över mitt liv, inte just nu i alla fall
...(ska egentligen) se till min egen lycka och att jag uppnår denna
...undra över om "ingen" vill vara vän/kompis/polare med mig? (syftar inte på dig Johanna)
...blogga :P
...sakna dig
...drömma om dig och det är precis det jag ska göra nu för nu MÅSTE jag verkligen krypa ner i min stora sköna säng, tyvärr utan sällskap :(  ska upp tidigt imorgon, och så blir det att träffa Johanna imorgon. Jag tror hon och jag har MASSA att prata om ha ha

God natt och sov gott....


Hatad...

Du säger att det inte är så men det känns då som så. Man är inte så elak om man inte hatar någon i och med att du sa följande: "nej du leker nog med han med bara som du leker med alla andra. jag hoppas han inser det väldigt väldigt snabbt, för om du säger att du älskar han så tror han dig fast du inte menar det"
Vad är det för mening med att dra in min nuvarande i vår otäcka historia? Jag vet inte var det gick fel. Det är svårt att helt förstå dig i och med att dels måste jag tvinga ur dig vad du tycker och tänker och du pratar bara om det på MSN, förstår du inte hur svårt det blir för mig att förstå då? som sagt, orkar inte vara vän med någon som hatar mig och som är arg på mig. Du har en viss uppfattning på saken som jag inte nödvändigtvis har där igenom kan jag inte erkänna att jag har gjort ett visst fel då jag inte uppfattar det på samma vis. Jag kan erkänna att jag har gjort fel, men jag kan inte säga exakt vad jag har gjort för fel. Men jag inser nu att det är totalt kört för oss, på alla plan. Mitt engagemang är lika med noll just nu och det var längesen vi sa att vi skulle börja om från noll och bara vara vänner...men du, vi står fortfarande på noll...så nu tar jag ett eller flera steg tillbaka för jag orkar inte mer. och du frågar inte ens varför jag inte orkar mer... du bryr dig inte längre, du bryr dig bara om ett erkännande från mig eller vad det nu är det du vill ha...jag bryr mig inte heller längre...jag drabbas inte så hårt av att du hatar mig, det är du som kommer skada dig själv. Inte ofta jag blir hatad och när jag insåg det så började jag nästan skratta! Ja hur ska man annars reagera?

nu måste jag till skolan ha det bra, ha ett bra liv

Sov dags?

Hm jo är väl dags för det. Tvättade klart vid kl 22 och har vikt tvätt och sådant och blev klar med det för en stund sen. Känner bara för att krypa ner i den ren tvättade sängen , tyvärr utan sällskap dårå :(, he he ja det är väl inte själva sängen som är tvättad, men ja ni fattar ;) krypa ner och läsa en av dem nyinköpta böckerna...egentligen borde jag läsa skolboken istället men känner inte riktigt för det...

Nä nu ska jag bara kolla det sista på nätet och sen blir det att krypa ner...börjar skolan kl 10 imorgon så det är inte överdrivet tidigt iaf , och bara 2 lektioner, dem minskade ner på lektionerna den här veckan hi hi nä sov sött nu alla :)

PS: du visar verkligen att du inte vill prata med mig. Jag trodde att DU av alla skulle vara bättre än så.... :DS

Puss på den sötaste och underbaraste av alla! :P

Engagera sig?

Tydligen inte många som orkar engagera sig när det kommer till vänner. Varför är det ingen som frågar; ska vi ses? det var längesen vi hördes, hur är det? varför har du inte hört av dig? Vi MÅSTE ses snart. Jag saknar dig. Och ännu fler såna här frågor / kommentarer som visar att man bryr sig och att man vill vara vänner. Visst jag är inte heller världsbäst på det här, men det är dels för att jag har lärt mig på den hårda vägen att det är ingen idé att ställa såna här frågor till såna som inte frågar detsamma. Men jag har kämpat för en del, det kan Johanna intyga (som till och med tycker att jag anstränger mig för mycket ibland när det kommer till vissa personer, som tex Marcel och Mackan. I slutändan var det ändå tydligt att det spelade ingen roll om jag var deras vän eller inte.) men vad kan man göra mer om man inte får respons? Det är mycket lättare om man får motkrav från sina vänner. Det är svårt att dansa tango själv...

Okay! Jag fattar, bara för att jag har skaffat pojkvän så kan vi inte vara vänner. Visst det är ditt val! Varför kan inte folk bara prata med mig för? Berätta vad dem har på hjärtat? Berätta vad dem vill och inte vill? Nä nu fan SKITER jag i detta.

Japp jag är något störd idag på just detta. Vad är det jag kämpar för egentligen? Vänner som inte vill va vänner med mig?

Vårda dem vänskaper ni vill ha kvar för en dag kan dem vara borta...för alltid...

Nu ska jag ta och laga lite mat....

Saknar min fina :) Puss på dig

En helt underbar helg...

Ja det finns nog inga ord som kan beskriva den här helgen bättre... :) Jag är så nöjd med mitt liv just nu, så lycklig...Allt kan inte vara perfekt och det är det inte och det ska inte vara perfekt...Men några minuter per dag tycker jag att ALLT ska vara perfekt ;) hi hi

I fredags kom då sötast hit (och som jag anade, och som jag brukar kunna gissa mig till, visste jag på ett ungefär vad han skulle ha på sig och jag hade rätt ;) känner jag min kille eller känner jag min kille? ;) aja alltid lika fin i alla fall :P ) vi såg på film och myste och hade det riktigt trevligt... :)

I lördags blev det en lite road tripp till Tjällmo med Mamma, Håkan och sötast...Där införskaffade jag mig en soffa, ett soffbord och ett annat bord för 500 spänn, det var ett bra pris tycker jag :D Nu är jag super nöjd med alla mina möbler jag äger :D :D Efter trippen bjöd jag sötast på middag, korv i ugn och potatis mos och så blev det ytterligare en film kväll, men det är alltid trevligt :)

Idag åkte vi hem till honom, såg på film (igen? ja, 2 stycken faktiskt ;) ) , åt pizza och så spelade vi spel...hmm ja han spelade och jag tittade på men det tycker jag är rätt skoj (mest för att han är så duktig och för att han är så förbannat söt när han svär för att det inte går bra i spelet)...kom i alla fall nyss hem...ska plugga lite innan jag ska sova tänkte jag....

Nästa helg, om vi ska ses då, tänkte jag bjuda på bowling :) det var en evighet sen jag spelade så jag tänkte att det kunde vara roligt :)

Nä dags att avsluta för ikväll :) Natti Natti

Just ja, höll ju på att glömma en sak. Grattis Helena på din dag :D Får hoppas vi kan ses nästa helg då? :)

Redo för besök...

hmm nja nästan i alla fall...måste ta och sminka mig snart också.. :) e ju inte riktigt säker på när han ska komma, han skulle fixa lite med bilen först (jag hoppas han inte stressar för att vi ska ses.. :) ) och efter det antar jag att han vill ta en dusch, men han får komma precis när han vill :D fast om han blir väldans sen hoppas jag att han hör av sig ;) fast det brukar han göra...

får väl ta och plugga medan jag väntar men jag tror tyvärr inte jag kan koncentrera mig då :S så det blir nog att se på tv och bara ta det lugnt...

Saknar dig men "snart" är du här :P

Ingen soffa, men det blev lite shoppande idag istället :)

Mamma och jag åkte till Återvinningen i Motala, tänkte se om dem hade några bra hörn soffor men nja inte bästa kvalité på dem, den som hade bäst kvalité var ju redan såld :( men vi hittade masa annat roligt istället :) :
2 bakformar
4 äggkoppar
2 böcker
ett antal galgar
2 brädspel
2 klädesplagg (en skjorta o en riktigt tjusig klännig :D )

allt detta för 180 kronor :D (kan ha glömt något...)

Sen åkte vi till ÖB i Skänninge, där hittade jag också lite saker :) :
Bindor,  tvättmedel, godis, drickor och lite annat smått och gott :) allt för 160 kr, nu har jag nog räddat helgen i alla fall ha ha

Sen kom pappa hit med min lagade gamla stereo till min LP spelare, så nu kan jag lyssna på vinyl skivor igen och störa grannarna lite...ha ha mer än vad jag gör nu alltså ;)

Nä dags för mig att städa lite här, tänkte passa på att damma också..sen blir det väl att plugga och längta efter söt...vi ska ses i helgen men vet ju inte när än ;)

Skriver kanske mer sen

Ha en bra fredag :)

Aj då, det var ju inte meningen :(

glömde att stänga av ljudet på sista lektion och , typiskt alltså, så ringde ju försäkringskassan då...jag avvisade, men dem ringde 3 gånger och vibrationen hördes väldigt tydligt så jag var till slut säga att jag var tvungen att ta det...kändes inte alls bra :( men jag fick i alla falla beskedet att jag antagligen kommer få pengar på Måndag! Jippie :D :D

Mer pengar?

ah jag skulle tro så i alla fall, har åter igen prata med försäkringskassan då jag för två veckor sen pratade med dem sist och hon sa att jag skulle  få pengar utbetalda, men det har inte hänt något än. Men nu hoppas jag på att det händer något :) och om det är så att jag ska få pengar av dem kommer jag få lite mindre än 4000 :D :D :D underbart om man kan få dem så man får det lite lättare med ekonomin en eller två månader i alla fall ;) men vi får se vad som händer...

snart är det helg också, så gött :D :D sista lektionen för idag börjar kl 15  och slutar kl 17, sen är det äntligen helg :D och jag får ju träffa sötast också hi hi *längtar*

Dumma Bokus :( Beställde en bok från dem den 26e och dem har skickat iväg den idag, idag liksom!! Hallå hur långsam kan man få bli egentligen? mna ska få hem boken inom 3- 5 dagar, men nu kommer det ta typ 8- 10 dagar för jag lär ju inte få den imorgon :( shit och pannkaka...dumma bokus :( men imorgon får jag antagligen i alla fall minneskortet till telefonen som jag beställt och idag ska  jag förhoppningsvis en bok jag beställt från nätet..Miljöbalken :D den är bra att ha :D

nej snart dags att dra sig igen...suck kommer inte va hemma förrän efter kl 18, skönt med sovmorgon i alla fall...imorgon blir det städa, diska och plugga, plugga, plugga och åter igen plugga :P

kanske uppdaterar sen :)

Miss you!

Sista för idag :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa lite och sen är det dags att sova. Ska upp rätt tidigt imorgon, typ vid 6 tiden :) Så god natt mer er :D

Ny soffa :D

Antar jag att det blir på Lördag iaf :) en hörn soffa i skinn för 500 kronor :D Jag, söt och Mamma och Håkan ska på en road trip till Tjällmo, det ska bli spännande he he :P

Jag är lite chockad, jag pluggar på heltid och ska plugga 40 timmar i veckan...men jag satt och räknade på det där idag och jag är långt borta från 40 timmar i veckan! som tex den här veckan har vi bara 10 timmar i skolan och utöver det har jag typ bara pluggat 5-6 timmar...hallå det är bara 15- 16 timmar! Jag trodde jag la ner mer tid än så men tydligen inte :S nu ska det bli skärpning här! Har börjat vecko planera mina studier så det ska väl bli ordning här borta :)

nu ska jag se tv och sen plugga lite mer :)

Miss you Baby!

Håller tummarna :)

Jag har lagt bud på en hörn soffa och om jag har tur så kanske jag har det högsta budet :) välbehövligt med en bättre soffa! Men om jag nu får köpa den här var ska jag då göra av mina nuvarande soffor? :S tänkte ju sälja dem när jag skaffat ny soffa men var ska jag göra av dem så länge? :S aja det löser sig nog :) vill ha villa ha! :D :D

Har suttit och pluggat i nån timme nu och känner mig rätt nöjd med min prestation hi hi  men har fortfarande en hel del att plugga, men det känns som att jag har massa annat att göra också :S städa, diska och massa sånt...men nu ska jag at och äta något :)

Saknar dig....Pussar

Snaaarrrkk

e väl inte jätte jätte jätte trött men känner att jag borde gå och sova i alla fall, snart....tomt och ensamt, saknar dig... :)

Massa att göra imorgon suck :(  först ska jag till banken och sätta in pengar, sen ska jag antagligen till bibblan, sen får jag inte glömma att föra över pengar till en som jag ska köpa miljöbalken av...japp vi har ju börjat med juridik i skolan nu, det känns spännande :D sen borde jag städa och diska, framförallt dammsuga...sen har jag massa massa massa att plugga...det är man väl inte van vid direkt, inte så här mycket i alla fall...men skönt att man har en schema fri dag i morgon i alla fall så man kan hinna med sånt där :) och på onsdag har vi bara en lektion och på fredag ingen! :D :D det blir mycket mycket värre nästa vecka :( lektioner varje dag och mer eller mindre fulla dagar på tisdag och onsdag.... tisdag går vi från kl 8.15 till klockan 17...hur ska den dagen gå/ sluta? kommer vara helt död på kvällen när jag kommit hem...jag ska väl inte klaga då jag har lite bättre schema än andra ;)

Dags att sova och krama kudden...saknar armarna runt mig när jag sover...puss på dig söt

Äntligen!!!

Japp äntligen har jag fått tillbaka mitt Internet :D det var på tiden ;)

Helgen var suverän, först bjöd jag sötast på middag och sen gick vi  på bio i fredags , vi såg The International, den var bra :)
I lördags var jag, mamma, syster och pappa på chokladmässan i Linköping, rätt skoj men jag trodde det skulle finnas mer än vad det var men jag köpte i alla fall lite ekologisk choklad ;) sen efter det åkte vi (jag och hela min familj + sötast) hem till mig och firade mig och pappa...det blev lite tacos och lite annat smått och gott och så blev det dags för paket också :) Tack för alla fina paket jag fick :) Bilder kommer komma upp på bilddagboken :) söndagen var i alla fall lugn och skön :P

Nu ska jag se klart filmen Babel och sen så är det dags för mig att sova, skola imorgon ju :)