Dagens

Klockan: 12:11
Humör: bara fint
Kläder: skjorta och jeans
Hår: så kort så jag behöver inte fixa till :P men nytvättat är det :)
Smink: inget än så länge, får se om jag orkar kleta på något sen :P
Undran: vad dem kommer säga på vårdcentralen
Innan: spelade Age Of Empiere
Nu: Surfa runt lite och sen ut och gå
Gillar: Söta grannen som skickar gulliga sms
Gillar inte: de sjukliga problemen jag ahr.. :S
Borde: bli frisk igen :P
Låt: En del i dga men Jag älskar dig tror jag

Tysklands bidrag som vann

Har inte lyssnat på live uppträdandet förrän nu och jag kan inte riktigt gilla låten live för hennes engelska suger totalt, låten är skön och så. jag hörde hennes video och då lät det mycket bättre men i och med att jag inte sett hela ESC så kan jag inte avgöra om hon hade bästa låten eller inte, men gillade den inte iaf :)

Mors dag

Om några timmar ska mor komma hit och så ska jag bjuda henne på middag, det blir en fin mors dag present :) Förvisso känner jag mig lite stressad just nu men det ska nog gå bra i alla fall, sov visst lite längre än vad jag hade tänkt mig och har inte hunnit ätit frukost och vet inte om jag ska göra det iom att vi ändå ska äta vid cirka klockan 15 :) Aja får se :)

Hm fick ett natt samtal i natt, det gjorde inget men lite oväntat bara, full och pratglad var han iaf :P

Jag MÅSTE våga ringa någon dag, har inget att förlora men det jag är nervös över vad det kan leda till. Tänk om han inte ens vill prata med mig eller träffa mig? Johanna får fortsätta tjata lite till på mig ;) Det är bra om jag kan bli helt klar med mitt förflutna på ett eller annat vis...

Dags att sätta igång med förberedelserna nu för middagen :) ha en bra dag alla mammor :D

Sjuk och ont

Ja jag är väl inte så sjuk längre, men började få magkatarr så äter lite tabletter och det är ju bättre. Men förutom det har jag även haft ont i knät och har ont i armen, skit jobbigt men fick lite värktabletter så det blir väl att ta en sådan innan jag går och sover sen. Söta gumman är här just nu så vi ska väl hitta på något skoj :)

Inte långt kvar i skolan heller, ska bli skönt att ha lite ledigt :)

Depp period

Ja nu verkar det lite som att jag hamnat i en depp period,  men jag vet inte varför och jag vet inte riktigt vad det är som tynger mig. Livet kanske? I alla fall är det inget att prata om utan jag vill bara upplysa om att jag inte är på topp just nu. Men jag vet att det bara är något tillfälligt så det går över snart, förhoppningsvis i alla fall :)

Mycket i plugget just nu men gruppen har varit produktiv så det känns lugnt i alla fall. Ska ha opponering i morgon på våra B- uppsatser, försöker sitta med det just nu och förberedda den opponeringen jag har. Det går framåt i alla fall :) Snart bara två veckor kvar i skolan, skönt för sen är det sommarlov :D

Funeral song

I dumped you again
I don't understand
It's happened before
Can't take it no more

These foolish games
Always end up in confusion
I'll take you back
Just to leave you once again

I died in my dreams
What's that supposed to mean?
Got lost in the fire
I died in my dreams
Reaching out for your hand
My fatal desire

I've failed you again
'Cause I let you stay
I used to pretend
That I felt ok

Just one big lie
Such a perfect illusion
I made you mine
Just to hurt you once again

I died in my dreams
What's that supposed to mean?
Got lost in the fire
I died in my dreams
Reaching out for your hand
My fatal desire

Dedikerad till "J", för han är precis sådan, tar tillbaks och dumpar igen. Den som leker med elden bränner sig alltid till slut.

Tisdag kväll

3 veckor kvar i skolan men det känns som att vi har enormt mycket kvar att göra. B- uppsatsen ska vara inlämnad denna vecka och det ska förhoppningsvis inte vara några större problem :) Vi har även börjar med ett projekt den här veckan, i morgon har vi workshop och till på fredag ska vi ha valt en debatt artikel som vi ska skriva om senare. Som sagt väldigt mycket på kort tid, men det ska gå bra :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa texterna tills i morgon, är lite glöms i morgon och förvirrad ibland över vilken dag det är så ligger lite efter med att ha läst dem :P men det reder sig i alla fall :)

Så sov gott alla och god natt

Min kärlek

Går härmed till mina vänner. Att se hur glada dem blir när jag finns där för dem är guld värt och det gör mitt hjärta varmt. Det kanske är lättare att ge kärlek till sina vänner än en partner? Jag vet inte om det är så då det är olika kärlekar, fast dem kommer från samma person :) Jag är i alla fall glad och lycklig med mitt lilla liv som jag har nu. Jag har bara mig själv att tänka på, jag kan göra vad jag vill och jag behöver inte känna mig ensam då jag har underbara vänner. Tack för att ni finns <3

Nej nu ska jag äta frukost och sen blir det plugga. Tanken var att jag skulle gå upp klockan 8 och vara jätte duktig, men var visst jätte trött så jag sov visst lite längre än så, men jag ska hinna med allt i alla fall :)

Måndag?

Va är det måndag i dag? redan? Igen? Veckorna går alldeles för fort. Skulle gå på föreläsning i  dag men valde att sova istället :P Plugga hemma i dag är det som gäller. :) Workshop och B-uppsats är det som ligger på mitt skrivbord i dag. Men först frukost :) Ja jag vet klockan är nästan tolv, men jag fastnade här ju :P

Helgen var bra, lite fest i fredags med söta tjejerna <3 lördag och söndag var lugna, sköna och fina :) Gjorde inget särskilt, njöt av ensamheten bara :) Skönt att vara lite själv ibland :)

Som sagt nu blir det frukost..CIAO! :D

Livet går vidare

Ja nu har man varit singel i två veckor och oavsett om man vill eller inte går livet vidare. Jag är ledsen att det blev som det blev, att jag sårade dig igen, men jag kände att det var det rätta valet att göra, för mig. Jag tänker på dig ibland och när vi sågs sist och stod stilla utanför banken i några sekunder ville jag säga något till dig men vad? Allt som kunde sägas skulle kännas så banalt, så falskt..ja jag vet inte. Allt vi sa var bara hej då.

Jag ångrar inte mitt val, jag tycker bara att det är synd att det blev som det blev för jag trodde verkligen på vårt förhållande. Det var mig själv jag inte kunde tro på. Jag kunde inte lita på mig själv och allt där till då jag hade tappat bort mig själv. Men nu är jag på jakt efter mig själv igen och det går framåt men jag kommer inte söka efter en ny kärlek förrän jag är helt klar över vad jag vill göra med mitt liv och i mitt liv. Men om jag skulle nu stöta på dagen som jag blir kär i, ja då får jag ta det där ifrån.

Ja jag vet, detta inlägg blev väldigt öppet men jag kände för ett sånt idag. Allt jag skriver här kan jag stå för.

Livet och framtiden

Jag tänker mycket på min framtid och jag har väl en del planer för hur jag ska göra efter skolan. Men en sak är säker, fast kanske inte direkt efter skolan, men jag måste nog flytta här ifrån. Början om på nytt. Vem vet var jag hamnar med alla mina eventuella planer. USA? Australien? Och det kanske till och med blir så att jag stannar kvar där. Jag är förväntansfull inför min framtid, jag har så många drömmar och idéer, fast fortfarande vet jag inte riktigt vad jag vill bli. Det är nog bra att jag inte kan göra något åt min situation förrän efter skolan, då har jag tid att tänka och fundera över allt :) Det skulle vara so not me att bara sticka i väg till USA och stå totalt på egna ben, men det är precis det jag skulle vilja och som jag behöver göra (kanske inte i USA, men någonstans). Ja jag känner mig rätt säker inför min framtid, inte helt säker på att jag får jobb med den utbildningen jag har nu, men jag vet vad jag skulle kunna tänka mig att göra.

nej nu är det dags för en dusch och sen plugga med B-uppsatsen, måste bli klar snart ju:P

Kvinnan i mitt liv

Hon finns alltid där men ibland gömmer hon sig
Hon vill alltid mitt eget bästa
Hon sätter mig i främsta rummet
Hon vill att jag ska göra saker som gynnar mig
Hon tycker att jag bara ska bry mig om mig själv
Hon vill att jag ska göra allt jag vill

Hon är mitt ego
Hon är jag