IKEA nästa :)

Väntar bara på att Johanna ska höra av sig :)

Smell you later

Nej inte idag...

Hade tänkt att skriva ett inlägg om vad som händer i mitt liv just nu men inte idag. Orkar inte det :( Johanna och jag ska i alla fall till IKEA imorgon, kommer nog bli trevligt :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur?

Jag har gjort ett val, ett val som jag anser är bäst i nuläget. Sen om inte alla andra håller med, vad gör det för skillnad egentligen?

I dag gäller det :)

Plugga lite först, är snart klar med vår kära synopsis :) Jag har läst igenom det en gång och har gjort lite småändringar. Nu återstår det bara att se vad min kära skrivpartner tycker och tänker :)

Sen måste jag typ gå vid halv, ska först förbi bostadsbolaget (förklarar varför sen för dem som är nyfikna ;) ) och sen blir det att övningsköra kl 11.20 :D ska bli roligt för det var ett tag sen sen sist , tyvärr :( Jag vill ju bara bli klar snart, så jag har gjort det. Men det tar ju så lång tid när jag inte har så mycket tid att lägga på körkortet :( dumma skola ;)

nej nu är det väl bäst att göra sig i ordning men jag tror min kära pojkvän snodde toaletten nu ha ha ;) Jag som trodde han skulle sova en bra stund till i och med att han varit vaken halva natten och kollat på hockey :P

Snökaos?

Ja hur ska man ta sig till skolan då? Räknar ju med att tågen inte går som dem ska imorgon :( äsch det ordnar sig säkert.

Trevlig lördag i alla fall, god 3 rätters gjorde jag med Bruschetta som förrätt, en kycklinggratäng till huvudrätt och en bärdessert :) Familjen blev nöjda i alla fall så lite lyckat blev det i alla fall ;) Fick en del fina presenter oxå , tack :D

Fortfarande sjuk, men är dock inte så hes just nu fast det brukar bli värre framåt kvällen :( är trött på denna skit nu!

Fredag morgon

Jag kan villigt erkänna att jag är lite besviken på en del som inte hör av sig (som vanligt när det kommer till mig ;) ) men om jag inte är så viktigt, ja men då skiter vi i det istället! :P Jag ska ALDRIG mer vänta på någon eller något som inte själv anstränger sig, nu får det vara nog. Har spelat på den sidan tillräckligt mycket, blä på er. Om ni tar åt er, BRA! Gör något åt det då om ni vill fortfarande ha kvar mig i ditt liv!

Äsch detta var ju inte riktigt det jag skulle skriva men ville bara säga att man saknar inte kon förrän den inte finns längre.

Dagen i helhet blir väl städa och handla. Men först blir det nog frukost och en film :)

Det känns lite som att jag är back on track, hm i alla fall när jag är med min älskade. Vi får se, en dag i taget. Jag har aldrig gjort något liknande förut så jag vet inte vad konsekvenserna kan bli. Men jag hoppas allt reder sig i alla fall :) Det är sånt som märks efter mars. Äsch alla löser sig på ett eller annat vis.

Nu ska jag gå till tasteline.se och leta efter en förrätt :)

Snart är det helg :D

Min helg börjar redan i eftermiddag för imorgon har vi inget på schemat, det känns bra det då kanske jag kan bli lite frisk. Får hoppas jag är tillräckligt frisk på lördag så jag och min familj kan fira mig och pappa :)

Så mycket att tänka på och komma ihåg men det är så svårt nu när man är sjuk, och speciellt när man haft ont i skallen 5 dagar i rad :S Jävla skit säger jag bara :(

Nej har inte tid med detta längre, kanske skriver mer sen :) Bye

Sjuk..

men jag överlever, så farligt är det inte. Har ont i halsen och så har jag en huvudvärk som gör mig yr hela tiden. Suck har ju haft ont i skallen i 3 dagar nu, inget roligt alls :( och käka tabletter hjälper inte alls. Får hoppas på att det blir bättre snart för jag vill inte missa för mycket i skolan ju. Jag skulle ju kunna plugga lite hemma så länge men  har inte kommit dit än. Det reder sig.

Tack Johanna för att du finns <3

1,8 kilo

Ja det är cirka så mycket jag har gått ner sen jag började träna och började tänka på vad jag äter. Jag är väl rätt nöjd, mitt mål var egentligen att nå 65 kilo och det har jag inte uppnått men nu håller jag mig under 66 kilo i alla fall så lite nöjd får jag väl vara :D Nästa mål är att nå 64 kilo eller i alla fall hålla mig under 65 kilo och jag har cirka 40 dagar på mig så det borde inte vara en omöjlighet i alla fall hi hi :D
Mitt huvudmål är ju att jag ska ligga på 60 kilo till sommaren men hur det går med den saken återstår ju att se men så länge man går ner så ska man väl vara nöjd :) Kände mig riktigt nöjd på gymmet idag, är inte så förtjust i löpbandet men jag försöker komma överens med den. Idag så gick jag en stund på den men till slut beslöt jag mig för att springa på den och jag springer ALDRIG (speciellt inte på ett löpband), men jag mig själv en chans och jag sprang i ca 4 minuter men höll på att ge upp efter 3 minuter då jag kände att jag började få håll och ont i vaderna men jag svor åt mig själv inne i mitt huvud och sa till mig själv att jag skulle ge järnet, du ska klara detta, det är inte långt kvar och jag klarade det! :D Riktigt nöjd :D

Lagar mat just nu, blir en gryta wookade grönsaker och kött och cremé fraiche med chilismak *mums*

Hi hi jag är lite busig ibland, men jag hoppas det uppskattades  ;) Jag gör såna där saker ibland bara för att jag känner för det, det är en del av mig :D

Fy på mig!

Har inte lyckats skriva mina frågor än :( Hur ska detta sluta? Räknar inte med att jag har tid med det nu då jag måste gå till tåget vid kl 8. Hm lösning på problemet tack? Äsch jag får skylla mig själv då jag haft dålig planering, skäms på mig! :( Jag slutar kl 12 idag och då har jag en timma på mig så jag får väl fixa det medan jag ändå är i skolan antagligen. Bra plan :) Hinner ändå hem till kl 15 då jag ska till mamma men när ska jag träna? :O Förhoppningsvis ska jag väl inte stanna hos mamma så länge och gymmet stänger inte förrän kl 21 så det lär jag väl hinna i alla fall :) annars får jag träna extra hårt och extra mycket på lördag :)

I helgen blir det i alla fall att åka till Johanna och ha en filmkväll, ska bli nice :D

Det är inte så många som verkligen vet vad som händer i mitt liv just nu, vad som händer i mitt förhållande. Jag vill inte skriva något exakt än innan jag vet exakt, men vi är i alla fall fortfarande ihop men vägen är lite brokig just nu så jag (vi) har gjort vissa val och förhoppningsvis slutar vägen vara så brokig efter ett tag. Jag kämpar på, ger inte upp i första taget. Jag älskar ju min söta pojk och detta förhållande är värt att ge mer än en chans. <3 <3 <3

Nej nu får jag skärpa mig och fixa i ordning mig till skolan, får bli en snabb dusch idag :)

Plugg, plugg och åter plugg

Men inte så mycket att plugga i helgen tack och lov :) men just nu känns det inte bra, har inte riktigt hunnit läsa texterna tills imorgon och så ska jag ha lämnat in ett antal diskussionsfrågor kl 13 imorgon. Känns som att man inte riktigt hänger med, men det ska gå bra i alla fall :)

Längtar till helgen! Ska bli skönt att ta det lugnt lite. Blir att hälsa på Johanna på lördag och ha en mysig filmkväll hi hi orkar inte festa i helgen, någon gräns får det vara ;)

Tränade idag, det var tungt men rätt skönt i alla fall. Blir att försöka hinna träna imorgon oxå innan jag ska förbi mamma en sväng :)

vad händer för mina läsare i helgen? :)

Onsdag kväll

och sitter och pratar med Johanna medan jag väntar på att tvätten ska bli klar, sen blir det att sova. Snart helg, känns skönt :) Rätt mycket att plugga just nu men det går bra i alla fall :) Skola imorgon mellan 10 och 15  och på fredag är det skola mellan 10 och 12, skönt det, då hinner man med lie fritid, förhoppningsvis ;) Blir att åka till mamma på fredag oxå :)

Suck säger jag bara!

Life is a bitch and she bits! Sometimes!

Det finns ingen rosa elefant längre som försöker gömma sig. Nu är sanningen ute och mitt val och nu väntar bara domen och det är OLIDLIGT! Jag tror jag kommer få magkatarr på grund av allt detta :( Jag hoppas allt löser sig till det bästa i alla fall. Om vi vill klarar vi det, om vi tror på varann och det vi har så kommer vi klara det! Jag är ledsen men när något inte är som man vill att det ska vara får man ibland anstränga sig och göra svåra val för att ändra situationen, förhoppningsvis till det bättre.

Nej nu ska jag väl fortsätta plugga och sen fixa lite här hemma och så blir det väl träna inom en snar framtid eller senare :)

1 årsdagen för mig och älsklingen :)

Är egentligen imorgon men igår firade vi 1 årsdagen med middag på restaurang och så gick vi på bio och såg Avatar, riktigt fin film, jag vill vara en Na´vi :D och maten var riktigt mumsig :D

Födelsedagsfest idag då, hoppas det blir roligt :) Men är inte helt säker då jag inte är på mitt bästa humör men den som lever får väl se hur det blir hi hi Vet inte vad det e med mig men jag e på riktigt tråkigt humör och har varit det i några dagar nu, hmm :(

Aja allt löser sig. Nu ska jag äta frukost och städa lite sen ska jag till Motala och hjälpa Johanna med håret och sen blir det tillbaka hit.

Välkomna ikväll :D

Födelsedagsfest den 6e februari, välkomna! :D

Japp imorgon blir det party party för mig som börjar bli lite till åren ha ha :P Välkomna :D det kommer bli skit sköj :P

It´s all crazy in my head

Jag är snart 25 år och då kan man ju tro att man vet vem man är och vad man vill, men dem frågorna jag ställer mig just nu är;

Vem är jag?
Vad är jag?
Vad vill jag?
Vad har jag för drömmar?
Vad har jag för mål?

Jag finner det svårt att hitta svar på dessa frågor, och vissa av dessa är tvetydiga- det finns fler alternativ som kan vara bra. Det känns inte som att jag har så mycket tid på mig att bestämma vad JAG vill göra med mitt liv. Just nu går jag i skolan men går ju ut nästa år och då MÅSTE jag ta tag i mitt liv och göra det jag vill, men jag tror jag måste planera för det redan nu. För beroende vad jag planerar att göra kommer mina planer sättas i gång om typ exakt 1 år. Jag tror jag redan vet vad jag vill göra men för det krävs det planering, resurser och pengar och en ev fortsatt utbildning beroende på.

usch ja, men allt reder sig nog i slutändan :)

Crazy Sexy Bitch (Chick)

Ha ha ja det e väl jag det, ibland i alla fall. Det e väl inte så ofta jag är en Bitch, eller vad säger ni? :) Men jag erkänner, jag kan vara svår ibland men vem är inte det ibland? ;)

Jag är på så konstigt humör; jag är glad, nervös, lite crazy och nöjd. ha ha ja jag vet inte, så fråga inte ;) Men det e nice, man känner sig lite levande i alla fall :) hmm har fortfarande ont i fötterna :( och i resten av kroppen oxå för den delen :P

Vill att det ska vara helg igen, blir ju party på lördag och det ser jag fram emot. Man kanske kan tro att jag har ångest över att fylla 325 (hm hur kunde det bli 325 när jag skulle skriva 25? aja ni förstår ;) ) men icke sa nicke, har redan funnit mig i det så ingen fara på taket här inte :)

Skulle egentligen va i skolan vid kl 13 men då mitt busskort jävlades med mig innan jag skulle gå så missade jag tåget så jag bestämde mig för att hoppa över föreläsningen och bara gå på vårt gruppmöte som vi har kl 15. Så nu ska jag avsluta detta inlägg och se på tv eller något :P




Detta är nya jag då :D