Hmmpff

lite dåligt med kommentarer här tycker jag *morr*

hi hi

sitter i skolan just nu och har typ 4 timmar kvar *suck* kommer hem sent i eftermiddag och det är inte alltid så roligt. När jag kommer hem måste jag plugga också för jag har fyra frågor till 4 texter som måste lämnas in på onsdag som vi ska diskutera på torsdag. Har två texter kvar att läsa och tre frågor kvar att formulera. *Suck* Ibland är inte skolan alltid så roligt, men jag måste ju säga det att det är otroligt skönt att ha något att göra :)

Jag tror jag börjar få grepp om min individuella uppgift oxå, sakta men säkert i alla fall :) Jag vet vilken metod jag ska använda och vilken teori jag ska använda, så nu gäller det bara att formulera ett syfte och sen läsa texten jag har valt ut. Har ni listat ut en vad det är för uppgift jag har framför mig? :) Jag ska analysera en text, ja visst låter det enkelt men icke sa nicke :) Men allt löser sig :)

Längtar efter min älskling, alltid <3 Men tyvärr har jag ju inte alltid för honom :( Men det blir bättre i framtiden, längtar! *studsar upp och ner av glädje*

nej nu måste jag avsluta här för jag ska skriva ut en sak och sen gå till grannhuset och jag har bara en kvart på mig :) Ciao!

Helgen :D

Ja helgen var nice :) I fredags var vi, jag och älsklingen alltså, hos Hans (och Erika men hon gick sen :) ) och några andra och tittade på film. Vi tittade på 28 veckor senare, rätt bra må jag säga :) Har ju sett 28 dagar senare så jag kände att jag var tvungen att se denna oxå ju :) det finns ju en tredje film också, 28 månader senare, den måste man ju bara se ;)

Lördagen blev rätt lugn, vi var en sväng i Skänninge och fixade lite med bilen och med garaget, sen var det lugnt framför tvn med älsklingen, blev en rätt tidig lördag må jag säga :) Skönt att ta det lugnt ibland oxå :)

Nu är det dags att sova för lilla mig för imorgon är det skola igen. Just nu känns det som att det är mycket plugg men tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan i helgen :S Men ibland finns det viktigare saker här i livet ;) Och jag känner ingen större panik utan jag tror att det löser sig :) Det brukar det göra i slutändan :)

God natt och sov gott, det ska jag göra i alla fall för jag ska drömma om min älskade <3

Planer, underbara planer :)

Snart så :) Livet är underbart, livet kunde inte vara bättre för jag har den bästa i mitt liv! <3 <3 <3

Det ska bli så skönt...

att få sova :) visserligen kunde väl jag gått och lagt mig för längesen men i alla fall ;) Synd bara att jag får sova utan min älskade men jag tänkte det att han skulle få sova ordentligt i natt i och med att vi gick och la oss så sent igår. Stackarn, jag petar ju bara på honom hela tiden när han ska sova så det blir ingen sömn för honom thihi ;)

Jag har kommit på att jag är ett kontroll freak när det kommer till vissa saker eller människor om man så vill :) Det är inte så att jag vill kontrollera människor, utan det är mer att jag vill ha kontroll över hela situationen. Jag vill veta vad människan i fråga vill osv. Jag har kommit på att jag inte alltid gillar denna sida av mig. Jag önskar jag bara kunde slappna av och låta människor och saker ske av sig själv, helt naturligt alltså :) Men jag är en vetgirig människa och om jag inte vet förlorar jag min kontroll. hmm vad göra för att komma bort från denna, ibland i alla fall, ovana? Jag vet när denna vana har varit till bra användning (tyvärr ibland lite väl sent) som till exempel om man träffar någon eller skaffar en ny kompis, rätt så snart vill man ju veta vad denna har för avsikter, eller hur? Tyvärr, i vissa tillfällen har jag fått kämpa hårt (för hårt!) för att veta någons avsikter, detta svider mest när det kommer till så kallade vänner, för visst borde vänner kunna vara ärlig mot en? Men nej inte i min värld men så är det inte längre tack och lov för jag försöker välja bort dem som är veliga så att säga eller dem som inte är värda att kämpa för :)
Hm det känns lite som att jag kom ifrån min originaltanke men den håller jag mig nog för mig själv så länge ;)

Ledig imorgon, det känns skönt men har massa att plugga känns det som :S men det ska nog gå bra i alla fall hoppas jag :)

Leendet jag har på mina läppar är bara på grund av min älskade pojkvän, det räcker med att tänka på honom så ler jag. Och när jag är med honom känns det som att jag aldrig kan sluta le. Jag tvivlade ibland på att jag kunde bli så här lycklig men nu är jag säker, detta är denna lycka jag alltid letat efter. Det är denna kärlek jag alltid längtat efter. Det är detta livet och denna framtid som alltid varit mitt mål, dock har jag inte alltid varit medveten om det. ;) Allt detta tack vare min älskade och underbara Fredrik som jag skulle kunna göra allt för, som jag kommer göra allt för. Min framtid är vår framtid nu <3 <3 <3

Hungrig! :)

Men tänkte snart gå till köket och fixa lite käk och diska lite. Sen blir det att träffa min älskade och simma lite :) Försöker träffa min älskade varje dag denna vecka och jag tror jag lyckats hittills :) Har ju ingen skola på fredag så det blir att vara med honom imorgon oxå, mums hi hi  <3

LÄNGTAR!! Yes jag längtar till vecka 44, ska bli super nice ju :D

nej nu får ni roa er själva för nu blir det att fixa till någon mat. Hej hopp




PS: jag har den underbaraste pojkvännen man kan ha och jag älskar honom mer än allt annat. Denna känsla jag har är underbar! : DS

Tredje gången gillt..

och denna gången är det för alltid <3 Älskar min underbara pojkvän! :D

Idag blir det att träffa Johanna, det var längesen sen sist ju så det ska bli skoj :)

Tidig morgon :(

och jag är skit trött, som igår då alltså fast då var jag inte så trött på morgonen. Får se om jag går och lägger mig igen när jag kommer hem. Har ju bara en lektion idag så jag är ju hemma vid 11 tiden, skönt det i alla fall :) Idag kommer min syster upp på besök också, det ska bli trevligt :) Hon och jag ska till Trappan på lördag..spännande :D

nej nu är det snart dags för mig att gå

saknar min älskade! <3

Övningskörningsdag

Och det är alltid så roligt :D idag vi fick jag backa :P nästa gång (tyvärr om 2 veckor :( ) ska jag köra på landsväg, det ska bli riktigt spännande. Det har jag ju typ bara gjort 2 gånger innan och det gick väl sisådär men det kan ha berott på personen ifråga som jag körde med (inga namn nämnda) ;)

trött idag :( sjukt trött :( vill bara gå o sova men då kan jag inte sova i natt :( jag har ett dilemma för jag vill så gärna se true blood fast det går ju sås ent, men om jag inte minns fel går det väl på svtplay? :)

Jag är lite busig ibland :)

Jag surfade runt lite igår och kollade lite på vad det finns för hus, och just köket i detta hus blev jag mycket förtjust i :D men att betala 1 695 000 känns rätt mastigt hi hi men den som lever får se :)

nä nu ska jag spela lite och sen ska jag plugga och vid 14 tiden ska jag övningsköra lite :D

ha det bra alla :)

saknar min fina <3

Som en dröm...

Ja det är nästan som en dröm, detta förhållande jag har med min älskade Fredrik. Allt är så rätt, så perfekt och underbart. Vi har varit ihop i över 7 månader och vi har inte bråkat en enda gång, jag har inte ens varit sur på honom en enda gång, om han har varit det vet jag inte, då har han inte sagt det i alla fall ;) Men det känns som att vi har så stor respekt för varann och att vi känner varann så bra att vi vet mer eller mindre exakt hur vi ska vara mot varann och med varann. Det som känns allra allra bästa är ju att vi har samma drömmar ;)

Spännande :)

Jag läste en liten sak Nolltretton som gjorde mig förvånad, det stod följande: Tim Schmidt, kille från Ödeshög som tar Europa med storm. Detta stod under rubriken Fem lokala band att hålla ögonen på. I alla fall gick det upp ett ljus när jag fick höra detta namn och att han kom ifrån Ödeshög. Min syster, Marie, vet också mycket väl vem detta är :) Här slänger jag upp en länk för dem som är intresserade: Tim

Jag ska förklara lite, jag växte upp i Boet som ligger utanför Ödeshög och där växte även denna Tim upp. Jag har väl inget större minne av att vi umgicks med honom eller den familjen men det var ett litet ställe där alla mer eller mindre kände alla :) Nog om det :)

Idag var älsklingen och jag i Söderköping på medeltida marknad och gästabud, det var trevligt :) Vi var och kollade på ett tornerspel och det var riktigt skojigt :) Efter det åkte vi till Linköping och åt på Max, mums hi hi :)

Nu är jag hos min underbara, han spelar spel för tillfället och jag underhåller mig själv genom att sitta här ;)

Viktigt samtal :)

I dag hade jag ett viktigt samtal med min hudläkare, riktigt trevlig och bra också :) Hon sa det att om inte tabletterna fungerade så finns det tyvärr inte så mycket mer att göra men du ska fortsätta med din salva och förhoppningsvis blir det bättre. Shiit jag pratade med henne i över 10 minuter och det var precis när jag var i skolan och vi hade möte men jag förvarnade min grupp om att jag skulle få ett samtal så det var ingen fara :) I alla fall fick jag tabletter över så jag tänkte att jag skulle ta och käka upp dem och se om det blir någon skillnad, vem vet :) Läkaren förstod i alla fall mycket väl om jag inte ville äta tabletterna så det var helt upp till mig i och med att jag redan testat dem en gång förut, egentligen 2 gånger förut. :)

Ska jag eller ska jag inte till min älskade idag? Är klar med min uppgift så det enda jag har kvar är att läsa lite och så. Hmm, men jag tror det blir så att jag hälsar på honom för jag saknar honom ju! :D På lördag ska vi i alla fall till Söderköping, kommer nog bli trevligt :) Men mer än så har vi inte bestämt. Stackars min söta, han skulle egentligen besikta hans renoveringsprojekt i måndags, men motorn lät inget bra så det blev inte av :( tycker synd om honom ju, så som han slitit med den där bilen. :( men jag hoppas att han får ordning på det snart så han kan åka runt och njuta av bilen istället för att ha den i garaget :P

Nej nu blir det dusch, och sen kanske det blir att diska lite innan jag går iväg till finast <3 <3 <3

Suck

Jag blir så trött ibland, jag är inte riktigt på topp just nu, antagligen har det bara med mensen att göra men det är så jobbigt just nu för jag blir så ofokuserad och tappar lust. Idag har jag varit sjukt trött, tog en tupplur förut men vet inte om det riktigt hjälpte. Måste fortfarande diska. Måste engagera mig mer i plugget. Jag tror att jag måste få en mer struktur på det hela för att allt ska bli normalt igen, planera lite mer. Har haft en vilodag idag så ingen träning idag, det får bli imorgon istället :) Man behöver ju faktiskt inte träna varje dag :P Snart dags att sova i alla fall, tyvärr utan min älskade :( men tänkte sova hemma idag eftersom det underlättar i och med att jag ska övningsköra imorgon :D Spännande :P

Johanna, jag har fortfarande inte fått något sms :) Du får flytta in i stan igen så du har bättre täckning än där ute i bushen ha ha :P

Min älskade Fredrik, jag finner inte många fler ord än vad jag funnit innan för att beskriva känslan och lyckan. Det är ju liksom meningen att Fredrik ska få höra hur mycket jag gillar honom, inte ni mina kära bloggläsare ;)  Men jag tycker det är viktigt, framförallt för mina nära vänner, att dem får veta hur lycklig jag är och att allt är som det ska. :)

Nu är det dags att krama kudde. Pussar till den finaste mannen i mitt liv <3

Ingen som klagar?

på att jag bloggar så sällan? :) det känns som att jag har fullt upp i mitt liv, mycket med skolan och pojkvännen. Mm ja min underbara pojkvän :) 7 månader igår, tänk vad tiden går fort egentligen. Och jag längtar :) Detta inlägg blir ett kort inlägg, måste till skolan snart. Vi ska skriva rapport idag så det blir nog rätt många timmar i skolan denna vecka.

Fredrik, ja han är den bästa som finns, han har verkligen stulit mitt hjärta, och det får han göra så länge han tar väl hand om den :) Så här kär och galen som jag är nu var ett tag sen sen sist :) Jag är lycklig, lycklig som aldrig förr. Detta är mannen i mitt liv, allt är så annorlunda, så självklart :)

Ciao, nu måste jag kila :) Pussar till den enda i mitt liv <3 <3 <3

Bio :)

Igår var älsklingen och jag och tittade på Inglorious Basterds, riktigt bra :) Man kan ju inget annat än att älska Tarantinos filmer :) Mysigt att vara på bio med finast i alla fall :)

Oförglömlig?

Ja det verkar som att det är svårt att glömma bort mig. Det har hänt ett antal gånger att jag stött på gamla klasskompisar som jag gick i skolan tillsammans med för 10 år sen, och så har jag ju inte heller träffat dem på 10 år. Men ändå så vet dem vem jag är. Är inte det lite skumt? I lördags träffade jag på två stycken som kände igen mig från förr. Den första var väl inte så lustig i och med att hon är kompis med Erika och hon och jag gick i samma skola för ja typ 10 år sen :) Men senare när vi var ute på Klubben kom det fram en Hanna till mig och började prata med mig, jag kopplade inte alls vem hon var men hon visste tydligen vem jag var. Jag fattade först inte vilken skola vi hade gått tillsammans i (jag har gått i rätt många skolor :) ) men efter ett tag förstod jag. Men det är skumt i alla fall, för jag känner inte igen dem, ingen av dem...

igår kom min älskade hit, underbart! :D och idag har jag varit duktig och pluggat så snart ska jag belöna mig med att åka till min älskade :D Jag är så lycklig just nu, jag har hittat det bästa som finns <3 <3 <3

På lördag blir det bio och inglorious bastards med älsklingen :D ska bli nice, hade velat se year one men den gick tydligen visst inte hmm :) men tyckte det var min tur att bjuda på bio så då fick det bli den filmen :)

nu ska jag ta och packa lite för min korta resa hi hi