Snart är det ett nytt år, 2010

men ändå känns det typ som att melleniumet var igår, fast det var 10 år sen! Tänk vad tiden går fort.
Firandet av det nya året blir trerätters hos Johanna, och du, det kommer säkert smaka fantastiskt! :D Sen blir det väl firande med lite alkohol, sen blir det Harry´s och fira tolvslaget på torget i Motala :) Men det blir nog ingen hård kväll/ natt, hoppas jag i alla fall inte att det blir :)

nej nu ska jag äta frukost snart och sen blir det att träna en liten sväng :)

Ha en bra dag alla och jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Jag vet inte...

om ni läsare har märkt det lilla diagrammet i vänstra hörnet :) Men jag kanske har redan skrivit om det? I alla fall visar den min nuvarande vikt och min målvikt (just nu är målvikten bara ett delmål). Jag hittade en riktigt bra sida där man kan hålla koll på allt; ViktPejl, där kan man skriva dagbok, notera vad man ätit och räkna ut kalorier, hur mycket man tränar och hur mycket kalorier man bränner osv. Riktigt bra sida i och med att jag ska sätta igång och träna ordentligt :) var och tränade idag med min syster en sväng, men det blev rätt lugnt i och med att jag fortfarande är förkyld :( så det blev bara styrketräning. imorgon tänkte jag träna igen och då blir det lite konditionsträning :P

nej nu blir det en dusch här borta och sen en myskväll med älsklingen <3 <3 <3

Duktiga jag :)

Nu har jag bloggat massa gånger i rad nu, utan uppehåll i flera dagar :P Fortfarande sjuk, vill blir frisk..NU! Helst igår då men men. Hoppas jag är mycket bättre nyår i alla fall :) det ska bli spännande skulle jag tro :) på nyår alltså ;)

Jag tänker och funderar men kommer inte fram till något. Om jag skulle bli konfronterad kommer jag bara låtsas som ingenting. Det är inte bara jag som gjort något, eller inget, det är samma på båda sidorna. Johanna vet vad jag snackar om i alla fall. :)

Nej nu ska jag pussa lite på min älskling och störa honom i spelet och säga till honom att avsluta spelet så vi kan dricka årets glögg ;) Mums :) Hej så länge!

Inte bakfull :)

Vi var på två fester och hade riktigt trevligt, träffade trevligt folk :) Denna jul har varit riktigt bra och trevlig :)

Min älskling har ju förgyllt dessa stunder, fast jag fortfarande är förkyld :) Kärlek! :D <3 <3 <3

God jul! :D

Jag hoppas alla har haft en riktigt god jul och haft det riktigt trevligt med familjen. Det har då jag haft och jag är totalt nöjd med mina presenter. Tack familjen och älsklingen <3 <3 <3 Jag har den underbaraste pojkvännen som finns! Puss på dig snygging ;)

Förkyld :(

Inte första gången jag är sjuk över jul men det är sånt som händer och jag lär väl överleva. Hoppas jag mår bättre julafton bara :P tänk, det är snart jul. tiden ahr gått så fort, det känns lite knasigt faktiskt. Snart har ett år redan gått och snart kommer nästa år också passera, snabbt ibland, långsammare ibland. Men totalt passerar åren lite väl snabbt. Snart har man gått ut skolan,m sen är det dags för en karriär. Sen blir det väl hus och barn :P Vem vet hur det kommer bli om några år.

Jag är lycklig med min underbara älskling. Han är mitt allt <3 <3 <3

Otrohet, bråk och drömmar

Ja mina drömmar har blivit helt galna. För några dagar sen drömde jag att jag var otrogen, som tur var inte mot Fredrik, utan denna person var någon annan. Men shit vilka skuldkänslor jag hade :S och i natt drömde jag att jag hamnade i bråk med ett par killar, eller det var väl ett gäng snarare. Enligt dem ställde jag mig före i kön fast dem inte direkt stod i kön och istället för att jag flyttade på mig slog jag det första slaget! Hallå det är väl inte jag? :P Jag startar väl aldrig bråk? ;)

Usch jag har gått och blivit sjuk, det är inte så farligt just nu för jag har bara ont i halsen och ont i skallen men det kommer ju bli värre :S  och jag som bara ville ta det lugnt och njuta helgen med min älskling, visst jag ska ta det lugnt men jag vet inte om jag kommer njuta så mycket :S

Nu ska jag försöka hitta lite info om kalorier och träna för efter nyår ska jag sätta igång ordentligt med det där :P

Saknar min älskade <3 <3 <3

PS: Skönt att det ÄNTLIGEN är lov :D :DS

Hemma dag

Skönt att få vara lite ledig och att vara hemma. Det är bara så typiskt att mina vänner inte kan räffa mig då jag äntligen har tid :P men men det är som det är.  det var riktigt skönt med sovmorgon, få vakna av sig själv :) Visserligen blev det inte riktigt så i och med att mamma skickade ett sms klockan 9, men då var jag typ redan halvvaken så det gjorde inte så mycket :) Och som vanligt märkte jag inte när man älskling gick upp i morse. :P Fast jag fick en hej då puss ;)  Hm lustigt men det känns som lördag idag, men det e bara för att älsklingen har jobbat dem senaste lördagarna och jag har bara sovit vidare :P

Borde hitta någon mer julklapp åt min älskling, men vad? Jag har ju inte så mycket pengar kvar så det måste ju bli något litet i s fall...hmm, det tål att tänkas på :) någon som har något förslag? ;) Helt otroligt att jul är nästa vecka, hur har tiden kunnat gå så här fort? :O Snart börjar en ny termin i skolan och den kommer ta slut i ett kick sen kommer jag vara inne på mitt tredje och sista år, spännande, vi får se vad framtiden har i sitt sköte för mig. Det enda jag strävar efter är att få ett jobb, jag behöver inte få någon karriär men ett jobb tack! :D

nej dags för frukost nu och spela lite :P

Saknar min älskling och längtar till helgen <3 <3 <3

Måndag ca kl 12

Trött som jag vet inte vad men lika lycklig för det. Helgen var rolig och spännande :) jag sov borta mellan lördag och söndag för Johanna och jag hade varit i Motala och festat. Och det kändes så konstigt att sova utan min älskade så jag hade världen hemlängtan där på söndagen. Men till slut kom jag hem och det var så härligt och underbart att få se min älskade och pussa och krama om honom :D Skönt att jag inte drack så mycket i lördags för jag slappa ju baksmällan men det blev inte mycket sömn så jag var sjukt trött igår och är fortfarande trött. Hoppas det blir bättre imorgon i alla fall. Men då ska jag upp tidigt :( men jag ska gå upp typ samtidigt som älsklingen så det blir väl nice :D inte ofta vi går upp samtidigt på morgonen.

hi hi skickade ett gulligt och kärleksfullt sms i lördags till min älskade och hans svar gjorde mig alldeles tårögd. jag älskar honom så mycket, det finns ingen annan som han och det finns ingen annan jag vill ha. Lycka är att få vara med dem jag älskar och det är ju det jag gör så därför är jag så lycklig ;)

Nej nu är det väl dags för lunch och sen sätta igång med vårt projekt igen som vi typ är snart klara med (?) och vi har till den 20e januari att bli klara så det känns riktigt bra :)

pussar till min udnerbara sambo Fredrik <3 <3 <3

Grattis Cecilia, du är ju så förbannat smart!

Idag / i kväll är det tvättning som gäller för mig och älsklingen. För ca 30 minuter sen var jag nere i tvättstugan för att hänga upp kläder till att torka. När jag går in i torkrummet så stänger jag dörren efter mig, men om jag hade vetat att dörren låser sig själv och att den inte gick att låsa upp inifrån! skulle jag aldrig gjort det. Jag stod och fifflade med låset i 5 minuter eller så, sen insåg jag att jag var verkligen inlåst. Jaha så var det med det alltså. Inte hade jag med mig mobilen heller. Jag behöll dock lugnet och öppnade fönstret som är i axelhöjd och fortsatte hänga upp resterande av tvätten. När jag var klar med det hade jag problem hur fan jag skulle komma upp och ut ur fönstret. Tur som det var fanns det ett element bredvid fönstret, så jag klev upp på den, hivade upp ena benet utanför fönstret (som tack och lov var i markhöjd) sen följde resten av kroppen med. När jag kommit ut halvsprang jag lite för att komma in igen och tack och lov hade jag med mig husnycklarna, annars skulle jag varit utelåst oxå på råga på allt. Aja  spännande var det i alla fall och inget jag gör om igen ;)

Sambo :D

Ja nu är jag / vi sambo, helt underbart. Det har varit lite stressigt och lite irritation dem senaste dagarna men det har varit mest för att det varit så rörigt här...men nu börjar det se riktigt bra ut , tycker jag i alla fall ;) Har lite kvar att packa upp men jag kanske hinner det idag. Kommer komma hem sent idag på grund av att vi skriver rapport. Är så trött på skiten ;) he he. Sambokänslan har inte riktigt infunnit sig än men snart så, jag har har ju bara bott här i 3-4 dagar (beror på hur man räknar) och så länge har jag varit här förut när vi inte bodde tillsammans :) Jag är lycklig, det är det som är huvudsaken och vi kommer få det riktigt bra, jag och min älskade. <3 <3 <3 Kärlek för alltid!