Tjejraggare :P

Japp känns nästan som att jag blivit det lite ;) Jag har nästan aldrig förr pratat med tjejer på fester och sen bytt nummer. Men nu har jag gjort det två helger i rad :) Och nej, det är inte för att jag är lesbisk :P Nej jag har ju insett det att jag skulle vilja ha mer folk i mitt liv helt enkelt. Dem behöver inte bli nära vänner, men i alla fall bekanta, kanske någon man kan umgås med ibland :) Jag har mina två bästa vänner så jag inte skulle byta ut mot någonting men dem har inte alltid tid att ses när jag kan så då får man vidga sina kretsar lite :P

Bakis idag då, så där roligt :) Fortsätta att packa upp nu. Jag har ju flyttat in hos min älskade nu så nu är vi SAMBO :D Som jag har längtat! :D Neej bäst att sätta igång här. Vi hade rätt roligt igår i alla fall :)

Stress + att inte ha tid

Mycket i skolan, mycket med körkortet och så flytt på det. :) Är lite stressad för det känns inte som att jag har tid för allt just nu. Men det ordnar sig, förhoppningsvis blir det lugnare efter helgen då flytten är färdig :) Det ska bli så härligt att bli sambo  med min älskade pojkvän <3

Blir inte längre än så här för jag har inte tid :P Sover bra gör jag inte heller :(

Saknar min älskling, men idag så ;)

Till Anonym (Sandra?)

Tack för ditt svar på blogginlägget Jag vet en hemlighet...det gjorde mig faktiskt glad :)
detta skrev personen:

"jag förstår inte hur ni två orkar. varför ens ödsla energi på alla dessa kommentarer?, en öppen blogg är ju till för alla som vill skriva oanonyma som anonyma? om man ser på Johannas tidigare förhållanden kan det ju inte vara fel på alla hennes killar? hon kanske ska tänka över vad som är fel hos henne också? det är aldrig ens fel att två bråkar. det ligger alltid något bakom... jag kan mycket väl skriva mitt namn men vad händer då med dina kontakter blir jag hängd då??? han har gått vidare. han älskade henne/älskar? och hon hr också gjort det?,,, varför ens ödsla denna energi på skitprat.... det kan ju ingen av er bli glad av? och om hon är så mycket gladare nu. är bara rent skitsnack, av hennes blogg att dömma skulle hon kunna gå igenom eld för denna människa. att leva utan den gör ingen lycklig

att ge upp hoppet om den man påstår sej älska. gör ingen mer älskad eller lycklig.

mvh jag som kommer bli hängd. men som stört mej på era två bloggar. där båda era liv verkar stämma rätt bra på lång sikt."

För det första så ödslar jag inte tid på anonyma kommentarer, förrän nu ;) Och jag har inte sagt att ingen får lämna anonyma kommentarer, men om man gör det och skriver något konstigt eller elakt är det ju bra om man kan stå för det genom att visa vem man är. Jag vet inte varför du drar in Johannas gamla killar för man kan aldrig jämföra förhållanden. Det kan vara fel på båda två i förhållande beroende på situationen. Som sagt, det är aldrig en persons fel i ett förhållande. Ha ha hängd? nej då det tror jag inte , så elak skulle jag inte vara :P Båda har gått vidare ja, och jag kan inte veta vad Matte tycker, tänker och känner. Men jag vet mycket väl vad Johanna tycker, tänker och känner. Vi kan låta det vara vid det. 

Och btw, hela det blogginlägget var bara ett skämt för att se om det var någon som nappade. Grattis! :D

Suck jag bli så trött på vissa människor :(

En familjemedlem vill ha hälp med en sak för att inte förlora sjukpenningen, visst helt okay typ. Jag kunde inte sist och jag kan inte nu heller det nya datumet på grund av attjag har skola och har mina betyg att tänka på. Då självklart vill denna familjmedlem ge mig dåligt samvete..."jaha då får jag väl klara mig på soc då" bla bla bla o.sv. Jag förstår att det inte är roligt, men måste jag få dåligt samvete för att jag väljer att satsa på skolan och få betyg. Har jag gjort rätt eller fel?

Åter igen, samma gamla visa :)

Jag kommer inte ihåg om jag skrivit i bloggen att när jag var ute på Klubben sist så träffade jag på en gammal klasskamrat. Jag kände inte igen henne men hon visst direkt vem jag var. Har nog fortfarande inte riktigt fått grepp om vem hon var. I alla fall, så var det samma visa igår. Då kommer en tjej fram och säger hej, hon presenterar sig och vi pratar en del. Vi bytte till och med nummer :P Det var oxå en gammal klasskamrat, men henne visste jag i alla fall vem det var :) Dock kände jag inte igen henne. Jag måste ju vara en sån man kommer ihåg i och med att dessa två tjejer har jag ju liksom inte träffat på sisådär 10 år! Det är ju helt otroligt! :D

Hi hi min älskling var så söt igår. Jag sa typ; Vet du vad jag vill att vi ska göra när vi firar ett år?
Och vet ni vad han säger då?? Jo han säger att han tror att jag vill att vi ska förlova oss då! Det var ju inte alls det jag tänkte hi hi  så söt och så underbar ju ;) Dem planerna kommer längre fram :P Förlovning ja, jag tänkte efter lite nu hur jag skulle vilja ha det. Jag har ju varit förlovad innan. därav känns det inte som något speciellt, om ni förstår hur jag menar? I alla fall, om vi skulle förlova oss skulle jag ha det så att då ska vi gifta oss inom ett år från förlovningsdagen. Jag har alltid ansett att när man förlovar sig så är det ett löfte om giftermål, men det har aldrig blivit så. Hm ska nog prata om det där med älsklingen sen :)

Apropå (lustigt ord egentligen) planer. Hur långt planerar ni, era små bloggläsare? :) Mina planer/visioner sträcker sig 5 år framåt men inte längre. Det är inga välutvecklade planer jag har, i alla fall inte allt. Mer önskningar kanske :P Om jag skulle planera längre än 5 år skulle planeringen naturligt gå in i barnfrågan, men det är alldeles för tidigt att tänka på sånt nu. Jag vill ändå inte ha barn just nu.

Nej slut på skvaller :P

Nu ska jag nog se en film eller något :) Eller så lägger jag mig i sängen och gosar med min underbara älskling <3 <3 <3

Dedikerad till Bamse

Du var en så fin hund och du fick inte många år här på jorden. Men du var inte alltid lycklig, oftast var du missförstådd och fel behandlad. Vi tre försökte att göra så att du fick ett lyckligt liv och jag tror nog att du var lycklig den senaste tiden. Men det gick inte längre så vi fick släppa iväg dig till någon som alltid kommer finnas där för dig och som alltid kommer vara din husse, i himlen. Jag kommer aldrig glömma hur du somnade in medan du låg med huvudet i mina händer, det är en bild som etsats sig i min hjärna (vilket även gjorde det svårt att sova i natt). Jag kan se framför mig hur du får springa fritt på en äng där uppe tillsammans med någon som alltid kommer ta väl hand om dig. Vi vet att du har det bättre nu. Vila i frid.

Jag vet en hemlighet...

Japp sug på den ni :P Jag vet vilka ni är som läser, ni kan inte gömma er längre. Jag vet att ni är ute efter Johanna men tji får ni för jag skriver nästan aldrig om henne så gå och snoka någon annanstans era fåntrattar och fjortisar som inte har ett eget liv. Tänk vad mer värdefulla era liv skulle bli om ni kunde ägna lika mycket tid till era egna liv än någon annas liv. Ni vet inte hela sanningen, det vet inte ens jag, Det är bara Johanna och Matte som vet hela sanningen, utifrån deras perspektiv självklart. Låt dem bara vara för f*n. Det är inte värt det längre. Dem försökte tills de inte gick längre. delvis är jag glad för det för Johanna är mycket lyckligare nu och hon är mer sig själv. jag står alltid vid hennes sida oavsett vad. Vad ni än försöker med kommer det aldrig lyckas, det är något jag verkligen lovar. Det var inte ni som förstörde mellan Matte och Johanna, det kunde ni inte lyckas med. Så ha ha ha säger jag till er. Kom igen nu, sätt igång och lämna anonyma kommentarer här som ni gör hos Johanna oxå. Jag är inte rädd för er och om ni skulle gå för långt säger jag bara en sak, jag har kontakter...! Så fuck off!

Roligt :)

För 10 år sedan    
1.) Hur gammal var du?
14
2.) Var gick du i skola? Boxholm
3 ) Var jobbade du? Ingenstans
4 ) Var levde/bodde du? Med mamma och syster i Boxholm
5 ) Var brukade du hålla hus? Skolan, hemma, och ibland hos pappa
6.) Bar du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Jag får väl säga Johanna då :P
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga
9.) Hur många piercingar hade du? Inga
10) Vilken bil körde du? Ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Nej inte direkt
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej inte det året

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du?
19
2.) Var gick du i skola? Ljunkan
3.) Var arbetade du? Ingenstans
4.) Vart bodde du? Mjölby, först med Fredrik och sen själv.
5.) Var brukade du hänga? Hos vänner, på fester, skolan
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Johanna och Helena
9.) Hur många tatueringar hade du? Inga
10.) Hur många piercingar hade du? Inga
11.) Vad för bil körde du? Ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja verkligen!
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? ja jag var väl alla tre under 2004

För 2 år sedan.
1.) Hur gammal var du?
22
2.) Var gick du i skola? Inte alls
3.) Var jobbade du? Hm med telemarketing en liten sväng och inom vården
4.) Var bodde du? Först i Motala och sen i Mjölby
5.) Var brukade du hänga? Ha ha fråga Johanna ;)
6.) Använde du glasögon? Nope
7.) Vem var din bästa vän? Johanna och Helena
9.) Hur många piercings hade du? Inga
10.) Vilken bil körde du? Hade inte ens körkort ju :(
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Usch ja många gånger om
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande?
Som innan, lite allt möjligt ;)

Idag
1.) Hur gammal är du?
24
2.) Var går du i skola? Miljövetarprogrammet, Linköpings Universitet
3.) Var arbetar du? Inte alls :)
4.) Var bor du? I Mjölby, just nu ensam men snart sambo med min älskade <3
5.) Använder du glasögon? Nej men ska skaffa :P
6.) Var brukar du hänga? Hos vänner, skola, hos pojkvännen, ute, hemma
7.) Talar du med dina gamla vänner? Jag har kvar dem två som betyder mest <3
8.) Hur många piercings har du? Ja , eller jag hade i alla fall en i ögonbrynet men den är borta nu :)
9.) Hur många tatueringar? None
10.) Vad har du för bil? Man får drömma så länge :)
11.) Har ditt hjärta krossats? mer och mer för varje år som har gått men nu ska det väl vara slut på det, i alla fall i många, många år :)
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Väldigt väldigt väldigt upptagen :P
13.) Vem är din bästa vän? Johanna och Helena, och min pojkvän så klart :)

_______________________________________________________________________________________________

dags att sova nu men det där var lite roligt faktiskt :D fast det kunde varit lite mer varierande frågor kanske och inte varit så upprepande :P

Saknar min älskade men imorgon får jag träffa honom. Snart bara en vecka kvar *längtar*!!

Kampen mellan mitt undermedvetna och mitt medvetande

Eller med andra ord, kampen mellan det förflutna och nutid. Johanna spådde mig i tarotkort för ett antal veckor sen och då kom vi fram till att mitt undermedvetna är i kamp med mitt medvetna och jag har tänkt rätt mycket på det där, dock är det väldigt svårt att få ordning på vad det handlar om i och med att det har med mitt undermedvetna att göra. men det jag har kommit fram till är att mitt undermedvetna säger ; ställ inte krav, ta inget/ ingen för givet, be inte om saker (nästan samma som ställa krav ;) ).
Men jag, mitt medvetande, säger att jag måste ställa krav ibland för att få något att fungera eller för att fortsätta vara lycklig, jag ska inte ta för mycket för givet dock måste jag ha det på en skala så jag inte tvivlar. Och be om saker borde man kunna göra utan problem så länge det inte blir så att man utnyttjar.
Mitt förflutna lärde mig att jag inte ska ställa krav för då förlorar jag bara på det; jag var singel under ca 1 år och då dejtade jag en del killar, men så fort jag ställde krav och ville veta vad dem ville så "stack" dem (inte alla dock men i alla fall), det var inte bara 1 eller 2 killar, det var förmånga helt enkelt. Jag tog stryk, mitt självförtroende tog stryk. jag vet inte om jag har skrivit det förut men innan jag blev ihop med Fredrik så dejtade jag en kille och han var oxå en sån som "stack" när jag ställde krav (herregud det är ju inte orimliga krav! men i alla fall) och efter honom tänkte jag att jag ska bara träffa en kille till sen får det fan vara nog! Och som tur var träffade jag ju mannen i mitt liv :)

Att få läsarna av den här bloggen att förstå hur jag fungerar och hur mitt liv är, är väldigt svårt att förklara i text bara så här kort. Mitt liv har varit väldigt komplext, jag har fått lära mig många läxor som har bytt av varann, det har varit mycket gör inte så- gör så samtidigt som någon annan har sagt tvärtom, jag har ibland brytt mig alldeles för mycket om vad andra vill att jag ska göra eller tycka, det är detta som har format mig- på gott och ont. Mitt medvetna kommer inte ihåg allt, kommer inte ihåg känslorna och tankarna- men mitt undermevnta kommer säkert ihåg alla känslor och tankar. Det är detta som gör mig så förvirrad ibland, jag har ibland svårt att sätta ord på känslorna jag har, och ibland kan jag känna att något är fel eller att något inte är som det ska men jag kan inte ta på det, jag kommer inte fram till något. Så ofta får jag leva med den känslan, som tur är försvinner den känslan av sig själv efter ett tag :)

Men dem känslorna jag är säker på är den kärleken jag känner för min man och att jag är lyckligare än vad jag någonsin varit förut. jag är säker på att jag inte saknar något i mitt liv, inte just nu i alla fall, det finns vissa saker jag vill ändra på, men inget jag saknar. Eller jo förresten, jag saknar att ha fler vänner/bekanta , men det är jag medveten om :)

Detta blev ett väldigt öppet blogginlägg men anledningen till att jag kan vara så öppen är för att jag kan stå för allt jag skriver, för jag skriver bara om mig själv och om jag skriver om någon annan är det inte ofta jag skriver ut personens namn (om jag inte är väldigt arg ;) )

Btw igår var en väldigt bra dag, jag kände mig som mig själv när jag var med gruppen igår på labb. Jag kunde skoja och prata mer än vad jag brukar göra. I såna sammanhang brukar jag vara tillbakadragen och relativt tyst. Sån är jag inte egentligen, jag vill inte vara sån. Men jag är sån med folk jag inte känner. Jag känner mig mest bekväm med folk jag känner och då kan jag vara mig själv. Och med min älskade kan jag verkligen vara mig själv, kanske inte till 100% men det är för att man måste ha lite gränser ibland ;)

Nej nu måste jag göra mig i ordning och äta lite :) Kommentera gärna :P

Jag älskar min Fredrik av hela mitt hjärta. I mitt hjärta finns det , förutom Fredrik, bara ärr från det förflutna, inga öppna sår. Därför kan jag för en gång skull älska någon av hela mitt hjärta och det är en underbar känsla :D <3 <3 <3

Ha ha jag fick mig ett morgonskratt

I morse när älsklingen gjorde sig klar för jobbet gick jag på toan. När jag kom ut därifrån och ut i hallen (halvnaken dårå :P ) så kom han gående till mig med snabba steg och puttade mig mjukt mot sovrummet och sa" Gå, gå gå gå. M kommer snart. Han kommer bara kliva in." Ha ha jag tyckte det var så roligt och gulligt :D Jag höll på att skratta ihjäl mig, men jag förstår att min pojkvän inte vill att någon annan ska se min bara bröst :D Och efter några sekunder efter jag lagt mig i sängen kom "M"  mycket riktigt bara inklivande :P hi hi  så söt så min älskling :)

nej om man ska äta något snart. vet inte om jag håller på att bli sjuk :( har mått lite illa på morgonen men nu tror jag det har gått över i alla fall :)

Bokat möte med banken :)

Nu ska vi väl få ordning på allt detta nu när jag har bokat tid på banken på torsdag :) Ska bli nice :) Så mina nära och kära, antagligen har jag bytt bank från och med torsdag, fast det tar ju en stund förstås :P

Nervös och förväntansfull

Snart är jag sambo, om mindre än 2 veckor flyttar jag in till min älskade pojkvän. Och ja är lite nervös samtidigt som jag är förväntansfull :) Jag har ju inte varit sambo med någon på 3 år, så nu är det verkligen på tiden hi hi ;) Men det ska verkligen bli underbart att bo med den jag älskar. Längtar! :D


Jag borde egentligen sitta på tåget snart men jag ansåg att jag inte skulle hinna med (dålig planering och så glömde jag bort klockan) så jag tar nästa, så då tänkte jag att jag kunde passa på och skriva ett litet blogginlägg. :) Helgen var som alltid underbar ;) Och idag ska jag ringa till banken och förhoppningstid har dem tid för oss i eftermiddag, annars får vi väl ta det nästa vecka helt enkelt, inte mer med det liksom  :) men jag hoppas det blir idag, för det är jag också lite nervös över, jag var ju jätte nervös i fredags :) Mest beror väl det på att det är så vuxet och så allvarligt att skaffa ett gemensamt konto, det är ju inget man gör hipp som happ, eller med vem som helst. Detta blir ju första gången för min del och jag ser fram emot det för det innebär även att man planerar framtiden tillsammans på ett helt annat plan , så jag trivs med den idén :P

Nej dags att kila

Kärlek till min älskade och underbar pojkvän Fredrik <3 <3 <3

>Underbara helg<

Fredag igår och älsklingen och ajg hade riktigt trevligt och mysigt, vi hade en mysig hemma kväll med god mat och film :) I dag är han i garaget och jag är hemma för att packa, städa och plugga :) men ikväll ses vi igen :)

nej bäst att sätta igång, ha en super lördag alla nu :D

Puss till min enda <3 <3 <3

Svartsjuk?

Bra eller dåligt? Det beror väl på situation och hur man beter sig, eller hur? Är jag svartsjuk?, hm ja men inte överdrivet. :) det kan hända, som idag t.ex. att jag är med min kille och så är det någon tjej på stan som ser bra (enligt mig alltså) och då kan det hända att jag tänker knasiga saker och blir lite så där sotis :P Nej jag tvivlar inte på min pojkvän, jag tvivlar mer på mig själv och det som hör till mig. Vem känner alltid och hela tiden att man duger och ser bra ut? Inte många i alla fall, och absolut inte jag. Om nu min kille skulle vilja ha någon annan än mig så är det så, då är det inte så mycket att göra åt den saken. Då finns ju inte känslorna där och inte heller viljan att vilja lösa det, men nej jag går inte runt och tänker att det inte är mig han vill ha. Dock tar jag honom inte för givet, som jag har gjort med andra människor. Och i vissa sammanhang är det bra, i vissa andra mindre bra. Men åter till min original tanke, det är bra att vara lite svartsjuk ibland, det visar bara att man har dem rätta känslorna för någon. Och min pojkvän är den som gör mig allra lyckligast och jag litar på honom, på gott och ont. Det är tiden som utvisar allt men jag lovar och svär att jag kommer göra allt för oss, för så som jag älskar denna man går inte att beskriva med ord. Jag älskar dig räcker inte till.

Nej nu är de dags för lite mat här snart för finast kommer hem snart :D

Bankbesök

Ja idag var älsklingen och jag på bankbesök, dock gick det inte så bra i och med att hon vi pratade med sa att vi skulle boka tid istället. Så vi ska   försöka fixa det nästa vecka fast jag kommer ha fullt upp hela veckan, men måndag eftermiddag ska nog gå i alla fall :)

Ska följa med mamma till psykologen någon dag också, det är väl så där spännande. Har aldrig varit hos en psykolog. Har pratat med en kurator en gång när jag gick i skolan, det är typ allt.

Min älskling är i garaget och fixar med bilen så jag sitter här alldeles ensam hemma hos honom, snart hemma hos oss :D  har bara katterna som sällskap just nu.

Lycka till Med Bamse J :)

Utmanad

Jag blev utmanad av Johanna

Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom fråga 1)

1. Vad heter du:Cecilia
2. Ett ord på 4 bokstäver:Cell
3. Flicknamn: Caroline
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke:Callcenter
6. Färg:Cerise
7. Klädesplagg:Crocker
8. Mat:Citronpaj
9. Sak i badrummet:Conceler
10. Plats/Stad:Centrum
11. En orsak att vara sen:Centrallåset har gått sönder på bilen ;)
12. Något man skriker:C ...vet ej
13. Film: C... kommer ju inte på något
14. Något man dricker:Choklad
15. Band:C...står still här oxå :(
16. Djur: Citronfjäril
17. Gatunamn:Centrumgatan
18. Bil:Citroen
19. Sång:C..tyvärr, det finns en låt som heter Cecilia men den får jag ju inte ta :(

Jag utmanar:
Tallica
Maria
Thette


har inag fler att utmana ju :)

Måndag och skola igen

Helt okay, har ju bara en föreläsning idag så det e skönt :) Måste snart ut med hunden men tänkte att jag måste ju uppdatera bloggen lite för mina hemliga läsare :P Helgen har varit kanon må jag säga, fast det är den alltid med min underbara ju ;)

Nej ingen tid kvar så nu måste jag kila. Ha det bra alla

Fredrik + Cecilia= Sant för alltid <3 <3 <3

9 månader idag med min underbara och söta <3

Det är väl ingen speciell månad att fira,9 månader alltså. :) men jag känner för att fira alla dagar vi har fått tillsammans och dem dagarna vi kommer ha tillsammans i framtiden. Ja det känns lite overkligt att vi fått en andra chans, men det är det enda som känns rätt och  jag skulle inte vilja ha det på något annat vis. Min kärlek för Fredrik är stor och kommer bara bli större och större. Jag älskar min Fredrik idag, imorgon, igår och för alltid <3 <3 <3

Vem följer mig?

Eller ja rättare sagt min blogg? Kommentera gärna så jag får veta vilka ni är, och berätta gärna varför ni följer min blogg :) vissa vet jag ju följer min blogg, men dem övriga har jag ingen aning om, så var inte rädda nu hi hi  ;)



Jag var hos min älskade igår och vi hade riktigt trevligt må jag säga :) <3 <3 <3

Historien om oss

Det är väl kanske inte alla som vet, men Fredrik och jag har fått en andra chans. Först gången vi fick en chans var för 6 år sen och nu ska jag berätta historien om oss.

Allt började Augusti 2003 (är nästan helt säker på månaden i alla fall :) ) när jag var och hälsade på Johanna i Motala. Vi festade och hade roligt och gick ut på San Marino. Jag var väldigt flirtig den kvällen och dansade med väldigt många killar och bytte nummer med några. Men det var bara en jag hörde av mig till, och denna person var Fredrik. Jag kommer ihåg att jag skickade ett sms till honom dagen efter när jag var på väg hem. Vi bestämde att vi skulle ses så jag kom hem till honom och han bjöd på fika. Jag kommer ihåg så väl hur nervös han var den dagen, och det var jag också för den delen. ;) I alla fall slutade det med att vi blev ihop och efter några månader bestämde vi att vi skulle flytta ihop. (Självklart hände det mer saker men det är alldeles för personligt för att skriva här, mina närmaste vet i alla fall :) ) Så vi flyttade ihop i början av 2004 (tror det var i Februari) i en tvåa i Mjölby. Det gick några månader och allt var bra mellan mig och Fredrik, men jag var ung och raslös och var alltid ute på jakt efter något bättre, så i Maj gjorde jag slut. Delvis hade det med mitt förflutna också men det är en annan historia. Vi flyttade isär och vi försökte vara vänner men det gick inte så bra, delvis för att jag sårade honom oavsiktligt genom några val som jag gjorde. Jag förstod aldrig då hur kär han var i mig, och jag var väldigt naiv och självisk. Vissa misstag ångrar man, andra lär man sig läxor av. Efteråt råkade vi på varann då och då, men vi umgicks aldrig. Vi har alltid haft varann på MSN men skrivit högst sällan. 2005 flyttade jag till Umeå och tankarna på Fredrik försvann väl med tiden antar jag. 2006 flyttade jag ner igen och jag levde mitt liv. Men så för cirka 1 år sen kom han och hans kompis till mitt Halloweenparty och vi pratade och hade trevligt. Och det som fastnade i mitt huvud var att han sa att han har velat skriva till mig på MSN men inte velat "störa" mig i och med att jag oftast inte var singel. Det var inte mer med det just den gången då jag redan hade pojkvän. Men så i Januari 2009 började vi prata på MSN och jag frågade honom om han ville komma över och se på film. Kommer inte ihåg vad för film vi såg, men det jag kommer ihåg är hur det pirrade i magen, i hela kroppen. Vi var väldigt försiktiga och vågade knappt inte röra varann. Filmen började närma sig slutet och jag satt och funderade på om han skulle få sova över eller inte, och hur jag skulle fråga honom om den saken. I alla fall skötte sig saken av sig själv och han kröp ner i min säng. Och där, gav vi varann den första kyssen för kvällen och det var så underbart :D Allt var helt underbart och jag kände mig kär och lycklig, men jag var fortfarande inte helst säker på vad han ville i och med vårt förflutna. Helgen efter var jag hos Fredrik och det pirrade fortfarande som sjutton i kroppen hi hi Jag kommer ihåg att jag skickade sms och sa att jag hade tråkigt eftersom jag inte hade tvn inkopplad (skulle precis flytta), jag försökte ge honom vinkar så att han skulle bjuda över mig, och jag lyckades he he ;) Den tredje helgen var den helgen vi blev ihop (7/2), han kom hem till mig i min nya lägenhet och jag hade dukat upp för en riktigt romantisk middag med tända ljus. Sen dess har vi setts mer eller mindre varje helg, vi älskar varann på lika villkor och snart är det dags för att bli sambos, igen. :D Men denna gång är det rätt, denna gång vet jag att det inte finns något bättre där ute, mitt sökande är slut för jag har hittat det bästa. Det är därför vi har fått denna chans. Livet förberedde mig på ett hårt sätt för att jag skulle kunna leva och uppskatta denna man och älska honom för den han är. Jag är tacksam för allt och det är inte mycket här i livet jag ångrar, för jag vet att allt har en mening. Vad som finns för oss i framtiden är det ingen som vet men vi ska övervinna allt!

Bilder från kryssningen



Min älskade på båten till Helsinfors, Finland.



Jag :)



En kyrka i Helsingfors



Älsklingen i Helsingfors



"Vår" båt Mariella :)



Älsklingen och jag <3 <3 <3